Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad ska jag göra med min kille?

Skapad av Nobody1999, 2018-01-07 02:17 i Hamsterpaj

5 414
10 inlägg
2 poäng
Nobody1999
Visningsbild
Legend 5 inlägg
0
Hej..
Ja som rubriken lyder så behöver jag hjälp. Jag har sen 4 år tillbaka varit tillsammans med en kille, han är 22 och jah är 18 (dock inte mycket skillnad i huvudet)
Vi har gjort slut och blivit tillsammans flertal gånger under dessa år, en anledning till att vi gjort slut är att han var otrogen, han säger att han vart otrogen en gång men andra jag pratat med säger att de va 4 eller 5 gånger med olika tjejer varje gång, de va dock ett tag sen. vet inte vad ja ska tro.
Men om vi ska komma till sak så är de unte jätte mycket som funkar mellan oss, vi älskar varandra (som jag då förstår de, jag älskar honom iallafall). Han dricker väldigt mycket alkohol, iallafall 2 gånger i veckan, tar ibland droger, de spelar ingen roll hur många gånger ja säger att jag ska göra slut me han, han gör de ändå. Han har under många tillfällen lovat att sluta me både alkohol och deoger men inget händer. Han kommer alltid till mig på söndagar, känns lite som han kommer efter han är ”klar” med de roliga.
Han tycker de ör konstigt att jag inte kan lita på honom och han har kallat mig psyko många gånger. Jag kan totalt brista och bli jätte arg över små saker vilket är mitt fel, men till mitt försvar så kan ja ge exempel på anledningar till att vi gjort slut. En av dom är ju då otroheten, sen gjorde han slut med mig efter jag såg tinder på hans telefon och bad honom ta bort de, men han valde tinder istället och gjorde slut med mig, sen har han också helt plötsligt slutat älska mig en gång, då gjorde jag slut med honom då ja tyckte de va konstigt att man slutar älska någon.
Med detta sagt vill jag bara säga att jag inte är någon jätte bra människa heller, jag gör misstag också. Jag har kollat igenom hans telefon (och hittat saker ja inte vill se, tex att han sov med min bösta vän efter en fest en gång) men det är inte såhär ett förhållande ska va. För några timmar sen skrev ja ett sms till han där ja förklarade att jag inte kan ha de så som vi har de, hans svar va ”gör du slut eller va?”, ringde honom och han sa att ja fick max 10 minuter, för han är ute på fest så ksn förstå att han inte vill prata länge, han sa att han inte orkar ta detta ikväll och att vi kan prata imorgon. Sen klickade han mig i örat mitt i en meningen efter 10 minuter. Om han hade skickat ett sånt sms hade jag gått ifrån hela festen, troligtvis åkt hem till honom och pratat. Ingenting är viktigare än vad han är för mig.
Vet att vi borde göra slut men varje gång vi gör de så blir vi tillsammans igen. Snälla hjälp mig jag älskar honom verkligen vill inte göra slut med honom, vill få detta att funka, försöker och vill vara perfekt för honom och alltid finnas där för honom, vill att han ska älska mig och bara mig.. snälla hjälp mig detta äter upp mig, orkar snart inte mer...
Hjälp mig bli en bra flickvän för honom snälla...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sb-on-riki
Visningsbild
F 28 Kändis 188 inlägg
2
Vad du söker är en lösning på att få honom att bli en bättre pojkvän. Sluta vara otrogen mot dig, behandla dig med respekt, ta sig tid för dig och jobba med sina dåliga vanor (alkohol) som påverkar dig negativt.

Sanningen är att du aldrig kan förvänta dig att någon ska ändras. Väljer du att vara kvar med honom, kommer saker med stor sannolikhet förbli som de är. Du säger ju själv att du har ”hotat med att göra slut”, och han fortsätter på precis samma sätt.

Nej, detta handlar inte heller om att du ska bli en ”bra flickvän till honom”.

Det handlar till 100% om att du måste förstå ditt eget värde. Genom att stanna hos en kille som behandlar dig på det sättet sänker du dig själv, och i slutändan kommer du bara må ännu sämre.

Hur du kan rädda förhållandet? Lämna honom och var beredd på att det kan förbli slutgiltigt. Ärligt talat, fortsätter han som han gjort förtjänar du bättre. Och om han mot förmodan då bättrar sig, grattis.

Det är det absolut bästa du kan göra för dig själv. Ha respekt för dig själv, inse ditt värde, och lämna folk som inte gör det utanför ditt liv.

Ingen status

MikaelS
Visningsbild
P 54 Legend 4 inlägg
0

Svar till Nobody1999 [Gå till post]:
Hej, säger bara en gång otrogen alltid otrogen tyvärr är det så. Har killen/tjejen fått sätman på otrohet så är det bara klippa av. Sorgligt men, sant kommer ske igen. Hände mig flera gånger till slut fick jag nog helt enkelt.

MikaelS
Visningsbild
P 54 Legend 4 inlägg
1

Svar till Nobody1999 [Gå till post]:
En annan sak min vän, det är inte du som skall ändra på dig utan det är han, det är han som gjort dig detta. Nej, du kan inte göra något förutom ”hoppa av tåget” innan det tar dig till h-e-t. Det finns de som kan respektera dig bättre jag lovar

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0

Svar till Nobody1999 [Gå till post]:
Gör slut med honom. Hitta någon som förtjänar dig istället. Din "pojkvän" verkar ta dig för ett fling. Han verkar bara vilja ha dig när det passar honom. Kan garantera att du kommer bli sårad om och om igen om du fortsätter vara med honom.

Självklart gör vi alla misstag, men vissa lär sig aldrig utav sina misstag. Din "pojkvän" verkar vara en utav dom som aldrig lär sig. Gå vidare tjejen.

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1

Svar till Nobody1999 [Gå till post]:
Snälla hjälp mig jag älskar honom verkligen vill inte göra slut med honom, vill få detta att funka, försöker och vill vara perfekt för honom och alltid finnas där för honom, vill att han ska älska mig och bara mig.. snälla hjälp mig detta äter upp mig, orkar snart inte mer...
Hjälp mig bli en bra flickvän för honom snälla...


Det där gör ont att läsa. Du kanske inte är prefekt, men det är inte därför han beter sig som han gör. Det är väldigt enkelt att skuldbelägga sig själv, men det är inte ditt fel att han går till andra. Killen verkar uppenbarligen inte klara av det ömsesidiga ansvar som en relation innebär. Han blir arg när du är osäker och inte litar på honom, men bevisar igen och igen att han inte går att lita på. Han lägger skulden på dig, när det är han som gör fel.

Förhållandet verkar inte hälsosamt någonstans och det verkar totalt ha förstört din självbild. Att du ens vill kämpa för att hålla det förhållandet vid liv både förvånar och skrämmer. Bryt med honom, på riktigt den här gången. Försök att inte blicka bakåt och se till att stå fast vid ditt beslut. Det förhållandet kommer inte bli bättre, oavsett vilka löften han kan tänkas ge.

Even boys have something to say if you listen long enough

WilipFestby1
Visningsbild
24 Legend 5 inlägg
-1
90 101 Simpelt
stefan_netsman
Visningsbild
P 26 Legend 4 inlägg
0
så du va 14 dag 1?

aa du vet den gången man åt en legobit

Nobody1999
Visningsbild
Legend 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till stefan_netsman [Gå till post]:
Ja jag var 14 skulle fylla 15 om 3 månader


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Vad ska jag göra med min kille?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons