Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kärleksproblem

Skapad av CreeperSlayer96, 2018-10-13 22:22 i Mellan Himmel och Jord

803
6 inlägg
-3 poäng
CreeperSlayer96
Visningsbild
1 inlägg
-3
Hej! Jag är en snubbe från Norrland på 11 bast och har problem med sex och sådant. Jag har har märkt på senaste tiden att jag börjar bli kåt av killar i tillexrmpel i omklädningsrummet. Men problemet är att jag har en flickvän som jag inte är kär i men hon är kär i mig. Den andra snubben jag är kär i är inte kär i mig????Hur fan ska jag göra????

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Vilgot05
Visningsbild
P 14 3 inlägg
-2

Svar till CreeperSlayer96 [Gå till post]:
jag är också bög men jag gillar inte prata om det för jag är kär i min tvilling bror. men vi kanske kan hänga och bli vänner och göra bögia saker tsm. puss puss.ps min pappa/mamma är thomas sekelius


MayaLill
Visningsbild
F 16 2 inlägg
2
Gör slut me bruden. De bara elakt att ljuga.
Ju tidigare du kommer ut som bög ju enklare blir det att hantera i framtiden. Alltså hat/mobbning. Avvakta lite me snubben du tycker om eller berätta precis hur du känner

Alla skriv, behöver vänner


Forum » Mellan Himmel och Jord » Kärleksproblem

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons