Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ge mig tips hur jag kan förbättra min blogg!

Skapad av Hannahblogg, 2016-10-10 21:02 i Min hemsida & surftips

19 378
6 inlägg
3 poäng
Hannahblogg
Visningsbild
F 34 Kändis 6 inlägg
0
Halloj!

Jag har precis startat en ny blogg där en kan få tips om hur man sparar pengar bl.a genom rabattkoder, gratisprover, tips om billiga saker. Jag blir lite osäker bara om det är nåt jag kan göra bättre?

Skulle vara jättekul om ni ville titta in och sen ge kritik/förslag på hur jag kan göra annorlunda, skulle vara guld värt!

Kram Hannah

Tillägg av Hannahblogg 2016-10-14 22:27

BLOGGADRESSEN ÄR: http://nouw.se/howtosaveinhappyways

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Miffo_i_Skogen
Visningsbild
P 33 Hällefors Hjälte 2 418 inlägg
4
Inte för att jag är speciellt bra på att ge tips på hur man förbättrar en blogg men en länk till den vore nog en sak som är bra att ha. :D

Ingen status

Hannahblogg
Visningsbild
F 34 Kändis 6 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Miffo_i_Skogen [Gå till post]:
Hahah oj tack för att du upplyste mig om det, jag håller med! ;) :D

Hamsterper
Visningsbild
P Legend 10 inlägg
-1
Klart att saker och ting alltid går att förbättra, men överlag så tycker jag att det ser bra ut! Bara köra på som du gör och låta den växa över tid.
andrea924breaux
Visningsbild
26 1 inlägg
0
Hej Hannah!

Grattis till din nya blogg, det låter som ett fantastiskt initiativ! Att ge tips om hur man sparar pengar genom rabattkoder, gratisprover och tips om billiga saker är definitivt något som många människor skulle uppskatta.

När det gäller att förbättra din blogg kan jag ge dig några förslag:

Tydlig och lockande design: Se till att din blogg har en ren och attraktiv design som lockar besökare att stanna kvar och utforska innehållet.

Organiserat innehåll: Kategorisera dina inlägg och tips på ett sätt som gör det lätt för besökarna att hitta det de letar efter. Till exempel kan du ha separata sektioner för rabattkoder, gratisprover och billiga saker.

Engagerande och informativt innehåll: Se till att dina inlägg är välskrivna, engagerande och innehåller användbar information för läsarna. Du kan också inkludera personliga erfarenheter och berättelser för att göra innehållet mer relaterbart.

Interaktion med läsarna: Uppmuntra dina besökare att lämna kommentarer och frågor, och var aktiv i att svara på dem. Detta skapar en känsla av gemenskap och kan öka engagemanget på din blogg.

Marknadsföring och spridning: Dela din blogg på sociala medier och andra plattformar för att öka dess synlighet och locka fler besökare. Du kan också överväga att samarbeta med andra bloggare eller influencers inom liknande nischer för att nå en större publik.

Lycka till med din blogg, och jag hoppas att dessa förslag hjälper dig att göra den ännu bättre!

Vänliga hälsningar,


Tillägg av Guud torsdag 4/4 12:53

Tog bort eventuella länkar till andra sajter.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Min hemsida & surftips » Ge mig tips hur jag kan förbättra min blogg!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons