Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Nu tar jag tag i problemet.

Skapad av Duzzify, 2014-11-23 10:54 i Mellan Himmel och Jord

8 545
6 inlägg
-5 poäng
Duzzify
Visningsbild
P Hjälte 154 inlägg
-5
Hej!

Den här tråden är en uppdatering av min förra där jag var 197cm 4 månader innan min 14-årsdag. Nu har det gått sådär 11 månader sen det och jag är 203cm lång. Jag hatar detta helvete fullständigt och efter att igår ha fått skeda och hångla med snyggaste tjejen i skolan i min säng så vill jag inte växa mer och bli dissad totalt av tjejer när man är 210-215cm lång.

Jag kan fortfarande acceptera mitt liv som såhär lång men om jag blir över 210cm överväger jag nog tanken att ta självmord.

Idag läste jag om en kille som var 17 och 208cm som haft en tumör på hypofysen så han växte extremt. Jag har en känsla av att jag kanske lider av en tumör på min hypofysen.

Tänkte gå till hälsocentralen imorgon men vad ska jag säga? Säga att jag kanske anar en tumör på min hypofys och vill bli röntgad? Är det bara att gå in på hälsocentralen utan att boka?

Om man kanske går undan med en spruta som stoppar växten är jag villig att ta en sån. Vad är det för biverkningar på sådan?

Tillägg av Duzzify 2014-11-23 10:56

Kommentarer som "Acceptera att du är lång, inget att göra åt undanbedes tack".

Att försöka är ett steg mot misslyckande.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

DarkHelmes
Visningsbild
Kändis 44 inlägg
0

Svar till Duzzify [Gå till post]:
"Jag kan fortfarande acceptera mitt liv som såhär lång men om jag blir över 210cm överväger jag nog tanken att ta självmord. "

Tänk om inte OM fanns?

Sluta oroa dig för något som inte existerar.

http://canalzero.se/

gaminggirl
Visningsbild
F 38 Lund Hjälte 8 084 inlägg
0

Svar till Duzzify [Gå till post]:
Finns massa andra orsaker till att man blir lång, så förslagsvis kontakta dem och säg att du är orolig över din längd?
http://www.1177.se/Skane/Tema/Barn-och-foraldrar/Vaxa-och-utvecklas/Langd-och-vikt/Langa-barn/

Ingen status

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Duzzify [Gå till post]:
om du nu har vuxit 6 cm sedan ditt förra inlägg, betyder inte det att din tillväxt faktiskt saktats ned? 6 cm på ett år är ju inte alls mycket och nu bör tillväxten på längden strax stanna av.

Man brukar ha en spurt då man växer väldigt mycket, för att sedan få ytterligare några cm per år i 1-2 år, sen är man mer eller mindre "färdig" längdmässigt.

Jag var färdigvuxen vid ca 15 års ålder och slutade då på ca 2 meter, men var ca 194 när jag var 14. är nu 21 år gammal och ligger fortfarande kvar kring mina 2 meter, jag har inte vuxit någonting sedan min tillväxt saktat ned och sedan avstannat, jag fick ingen ny spurt.

Utöver det är det ofta väldigt uppskattat hos tjejerna med långa killar och även om du kanske känner att du är väldigt lång och smal nu så kommer det att jämna ut sig om några år.

Even boys have something to say if you listen long enough

Kono
Visningsbild
F 32 Hjälte 1 353 inlägg
0

Svar till Duzzify [Gå till post]:
Alltså. Alla ser ju saker på olika sätt. Men.. så som jag ser det så finns det inget sexigare än långa killar. Men det är bara vad jag tycker.

Divine Moments of Truth

Duzzify
Visningsbild
P Hjälte 154 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Kono [Gå till post]:
Tack! Fyfan vad härligt det är att skeda! :)

Att försöka är ett steg mot misslyckande.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Nu tar jag tag i problemet.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons