Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Problem med invandrare

Skapad av sebee0202, 2018-01-28 19:16 i Mellan Himmel och Jord

2 905
7 inlägg
-6 poäng
sebee0202
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-2
hej, det är en kille i min skola som söker sig till bråk och hittar han inte det så skapar han bråk.
igår så började han skriva taskiga saker och hålla på när jag försvarade mig så sa han en plats och att jag skulle va där på 15 minuter och snacka med han ensam.
jag tog med mig 3 kompisar och kom dit dom var 6 personer som försökte starta slagsmål efter 2 minuter så ropar han något på sitt språk sen var dom 15 personer mot oss 4a så vi valde att backa men dom lät oss inte gå därifrån efter att dom hade bankat mig mot strupen och klappat till mig i ansiktet så fick vi gå därifrån tack vare 2 ordningsvakter som kom och avbröt detta.
problemet är att han som skapade detta går i min skola och han kommer att vara där i min skola imorgon med sina kompisar.
vad ska jag göra tror ni att jag kan skrämma honom genom att fråga om han är lika kaxig när vi går på han 20 pers mot 1 eller ska jag be han följa med mig och ta detta man mot man?
alternativt låta det va och prata med lärare o sedan hoppas på det bästa? kommer jag dra igång något om jag plockar ut honom från skolan och slär ner han, tänker att rädslan för mig ökar och att han kanske låter mig va då. tacksam för alla svar

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Mux
Visningsbild
P 30 Gävle Hjälte 916 inlägg
1

Svar till sebee0202 [Gå till post]:
Sluta tjafsa och polisanmäl samt prata om det med rektorn.

Gränsvaktskontrollspsykos

bot
Visningsbild
18 Legend 61 inlägg
-2

Svar till Mux [Gå till post]:
Det kommer inte hjälpa ett skit, Jag vet av egen erfarenhet.Det är bara te o veva för glatta livet, Du kommer åka på stryk, Ta det som en man och se till att inte ramla på golvet så dem kan sparka på dig när du ligger ner mvh.
Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
-1

Svar till sebee0202 [Gå till post]:
Skyll dig själv som drog dit.

Ingen status

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till sebee0202 [Gå till post]:
Instämmer med mux.

Jag vet inte dock hur gammal du är eller denna person. Är ni under 15, är fortfarande en polisanmälan rätt. Men då hamnar det på socialen och skolan att agera istället.

Sluta förfölj mig! -_-

stefan_netsman
Visningsbild
P 26 Legend 4 inlägg
1
på sitt språk?
persiska?
vilket år kom han till svärjää?

aa du vet den gången man åt en legobit


Forum » Mellan Himmel och Jord » Problem med invandrare

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons