Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Räknas det som samtal om personen ej svarar i tele

Skapad av Mindgimmet, 2017-09-11 17:37 i Mellan Himmel och Jord

2 938
7 inlägg
2 poäng
Mindgimmet
Visningsbild
Legend 62 inlägg
0
Satt och kollade på Vimla som abonnemang och undrade om det räknas som ett samtal om man ringer någon och lägger på efter en eller två signaler.

Har blivit en vana nu att jag ringer min mor och lägger på, så ringer hon upp mig. Då hon inte betalar per samtal men det gör jag nu.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Mindgimmet
Visningsbild
Legend 62 inlägg
Trådskapare
0
Ngn som vet?
Mindgimmet
Visningsbild
Legend 62 inlägg
Trådskapare
0
Enligt halebop räknas det. Vad korkat.
sb-on-riki
Visningsbild
F 22 Veteran 185 inlägg
1
Har för mig att det bara räknas om ett samtal påbörjas, eller om man kommer till telefonsvararen. Men det bästa är väl att fråga i Vimlas forum?

Ingen status

Mindgimmet
Visningsbild
Legend 62 inlägg
Trådskapare
1
Du har rätt. Hoppades på ett snabbt svar och sedan beslutade jag mig för att vänta tills imorn för att fråga på deras chatt. Men har skapat en tråd där. Kan skriva svaret när jag får det ifall folk hittar till denna tråden i framtiden (alltid tråkigt när man hittar en gammal tråd och undrar vad svaret var / hur de fixade sitt problem.)
sandra111
Visningsbild
F 25 Hjälte 3 385 inlägg
0
Det brukar inte räknas om ingen svarar har jag för mig.. Iaf här i Finland är det så. Kostar inget att ringa till någon som inte svarar.

|20|12|2007| <3

BraSma
Visningsbild
P 26 Hjälte 3 465 inlägg
0
Minns jag hade en polare för i tiden som hade knappt med pengar på sn telefon. Vad han gjorde var att ringa EN signal och sedan lägga på, så folk såg att han ringde. Men det drogs tydligen ingenting. Men det var längesedan, priser förändras så bäst att kolla med din operatör.

Ingen status


Forum » Mellan Himmel och Jord » Räknas det som samtal om personen ej svarar i tele

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons