Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

åt min tjejkompis bajs nyss det gjorde mig kåt far

Skapad av dukarn, 2019-06-24 22:41 i Skräp & Spam

3 011
2 inlägg
0 poäng
dukarn
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej är en 20 årig kille som funderat ett tag på hur kvinnors skit smakar och luktar så ringde upp min tjejkompis och frågade om en filmkväll vilket passade fint under filmkvällen sa hon jag behöver gå och skita okej men kan du göra en sak då?

Vad frågade hon om?

Jag om jag tar ut en tallrik kan inte du skita på den så jag kan smaka och lukta på det.

Varför vill du det men visst kompis?

Går ut i köket hämtar en engångstallrik vid det här laget har hon dragit ner byxorna och strax efter jag satt ner tallriken kommer en tjock brun korv utifrån hennes röv.

Det luktade lite men gjorde mig kåt så började lukta mer för att sen försiktigt slicka på den det här går jag igång på så öppnade munnen och bet av en rejäl del av bajset som jag omsorgsfullt tuggade medans ståndet slog upp i byxorna smaken var skarp lite pepprig och motbjudande

Hon frågade gillade du det

jag bara mm absolut åt upp allt på tallriken med god aptit åt skiten för ca en timme sen vad kan jag vänta mig för konsekvenser om ens några efter mitt tjejbajsätande?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
0

Svar till dukarn [Gå till post]:
Najs

Tootergang


Forum » Mellan Himmel och Jord » Skräp & Spam » åt min tjejkompis bajs nyss det gjorde mig kåt far

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons