Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kissar stående och går med bar överkropp nästan al

Skapad av kille94eller93, 2019-06-20 00:46 i Skräp & Spam

2 844
2 inlägg
0 poäng
kille94eller93
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej är en kille som utnyttjar att jag är kille så jag kissar ofta stående på toaletten med konsekvens att det skvätter på ringen en stund senare kommer ju min mamma in på toan och sätter sig i mitt kiss då blir hon inte glad för hon kan ju inte stå också som mig säger bara inte mitt fel/ problem att du inte har en snabel

En annan grej är att jag gillar nu på sommaren att visa upp mig i bar överkropp förutom svalkan så när jag går i stan har jag tröjan i handen. Morsan har sett detta och tycker att det inte är hyffsat att gå med bar överkropp hon säger vi kvinnor kan inte göra likadant svarat henne med nähä men är kille och då kan jag gå i bar överkropp

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

emiohr
Visningsbild
P 20 Kändis 13 inlägg
0
Jag kan verkligen förstå varför du vill gå med bar överkropp, jag tycker att du borde ge din mamma en djup förklaring till detta så att hon kan ta sig sin tid att acceptera detta.

Ingen status


Forum » Mellan Himmel och Jord » Skräp & Spam » Kissar stående och går med bar överkropp nästan al

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons