Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Min pappa har frågat om att ligga

Skapad av Jenny_Svensson, 2018-12-23 03:40 i Sex & Sinne

1 133
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Jenny_Svensson
Visningsbild
F 16 2 inlägg
0
Min pappa har länge kollat på mina ben och min rumpa, han har även pussat mig många gånger när han ska till jobbet och när inte mamma är hemma. Men så nu för inte alls länge sen så frågade han om att ligga. Blev sjukt förvånad och äcklad så sprang därifrån och har inte gått nära honom nu i flera dagar och vet inte vad jag ska göra :( Snälla hjälp!

Singel, 16 år, Älskar katter och hundar! Söker Pojkvän.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

VanessaMalqvist
Visningsbild
F 16 Jönköping 3 inlägg
-1

Svar till Jenny_Svensson [Gå till post]:
Wtf du borde anmäla honom till polisen!!!!!

Enwo
Visningsbild
P 29 Veteran 33 inlägg
1
Svar till Jenny_Svensson [Gå till post]:
Du BORDE ta upp det med någon som din mamma eller en kurator på skolan eller annan personal/vuxen som du har förtroende för. Skriver borde eftersom jag inser att det verkligen inte är en så enkel sak att göra.
Det du kan göra om det första känns allt för jobbigt är att säga eller skriva till din pappa och säga att du aldrig kommer att gå med på det, att du vill att han slutar spana in dig som en snuskgubbe (kanske inte just de orden) och att du inte är rädd att berätta för polisen eller personalen på skolan om han fortsätter. (Även om det kanske inte stämmer)
Sen är det klart att det alltid kommer vara en obehaglig stämning mellan er efter det där, vilket din mamma borde märka rätt snart så bäst vore nog om du kunde berätta för någon så att du kan berätta på dina villkor istället för att det känns som att du blir utfrågad/ställd mot väggen.


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Min pappa har frågat om att ligga

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons