Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mitt ex och vårt barn

Skapad av Bolond, 2020-10-31 16:30 i Kärlek & Relationer

5 041
4 inlägg
1 poäng
Bolond
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Hon stack och tog barnet med sig. Hon anklagade mig för otrohet,sen efter ett tag blev det "försök" till otrohet(?). Ungen var bara 2 månader gammal när hon stack...
Efter ett tag började vi umgås,hon sov över naken hos mig,jag visade mkt med henne. Hon gillade det. Inget sex dock.

Efter att ha hållit på så 2 månader så ville hon plötsligt ha sex. Vi hade sex. Förutom det så gav hon mig presenter,middagar,fika osv. Tiden gick och till slut flyttade hon till egen lght. Jag fick nyckel direkt. Jag fyllde år och fick presenter med hjärtan på.

Tiden gick och hon var iväg och handlade,jag fick present. När hon kommit hem skickar hon en bild på en dildo. "Jag ville ge den till dig men glömde det" skrev hon. Jag bara???
Aha! Hon vill JAG ska använda den på henne! Efter några dagar sa jag till henne att ta med dildon och komma till mig. Hon svarade "jag ville det då men inte nu".

Ytterligare tid gick,jag ställde upp på allt. Fixade i hennes hem,barnvakt,bvc,hennes bil ja allt. En kväll bjöd hon på ost,kex och vin,hon ville jag skulle sova över. Hon låg näck. Inget hände men jag blev förvirrad...nästa dag ville hon ut och äta,leka med barnet,fika osv. Kvällen kom och hon ville jag skulle sova över igen(?)förvirring! Jag ordnade vv med barnet och ibland överraskade jag henne på min barnvecka,något hon gillade och jag hade ju nyckel.

Åkte dit,gick in. Gick till hennes sovrum som jag brukade. Därinne red hon av en kille.
Hon kom ut i köket. "Jag gör vad jag vill,jag är singel och barnfri!!" sa hon. "Han" är INGET seriöst,bara sex sa hon. Hon älskade sex med mig men det skulle komplicera saker för vårt barn,fortsatte hon(??!!)
Hon var oxå så rädd att hon skulle se mig med någon annan(??) Hon hade "mått så dåligt efter separationen" fortsatte hon.

Där tog vårt umgänge slut. Jag blockade henne överallt utom på vanlig mobil.
Hon är förbannad och jag förstår inte varför.
Jag är så förbannad och känner mig så sviken!!
Jag kom på dom för strax över en månad sen och vi har inte setts eller pratat sedan dess.
Vad händer nu? Vrf är hon så arg?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
1

Svar till Bolond [Gå till post]:
Kommunikation är A och O i ett förhållande. Antagligen är det bara hon som vet varför hon är arg. Så ja prata med henne. Jag anser ni borde ha pratat för länge sen.. Du skriver flera gånger att du varit förvirrad vid situationer, det är DÅ man ska diskutera över sakerna man är förvirrad över, för att reda ut saker och ting före det blir så som det blev.

Som hon säger.. hon är singel och ja då får man väl ligga med vem man vill. Med andra ord var hon lite otydlig med det till dig bara och det blev till att du ansåg ni hade något mer. Kanske?

20.12.2007 <3

Bolond
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Ja precis,jag uppfattade hennes sätt som om hon ville mer,vi har ett barn ihop. De hade smugit några veckor och smyger man har man nåt att dölja.
Kommunikation och ärlighet är nyckeln. En främling är mer värd att ha sex med än att ha en fungerande relation med pappan till sitt barn. Det kunde bara gå på ett sätt,antingen var jag svartis eller han skulle bli svartis på vårt umgänge. Det funkar inte i längden att göra så som hon.
Blir bara gegga av allt.Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Mitt ex och vårt barn

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons