Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Obesvard kärlek

Skapad av Blygochsa, 2018-06-05 13:37 i Kärlek & Relationer

1 800
4 inlägg
2 poäng
Blygochsa
Visningsbild
F 14 Stammis 2 inlägg
0
Hej jag behöver hjälp jag är kär i en kille som är två år äldre än mig han börjar nian och jag åttan(hoppat upp en klass) jag drömmer alltid om han och vår framtid typ sånt liksom men vi har aldrig pratat vi har fått ögonkontakt några gånger under året men aldrig så mycket jag följer han på instagram men han följer inte mig
vi har varandra på snap och spå jag skickade en gång en bild när han la till mig men han svara inte inga dager eller något sånt och skulle jag skriva något skulle det antagligen bli stelt

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 889 inlägg
2

Svar till Blygochsa [Gå till post]:
Det låter som att du förälskat dig i bilden av vem du tror att han är snarare än vem han är, speciellt när ni knappt ens haft ögonkontakt med varandra och du sitter och fantiserar om hur er framtid skulle vara. Med det sagt, lär du inte känna honom får du ju heller aldrig veta det - så kör på.

Vill du att det ska bli någonting mellan er måste du först se till att personen du har känslor känner till att du existerar. Du måste kunna ta initiativ till att prata, skriva, skicka några snaps eller vad det nu är man gör nu för tiden. Tumregeln när det kommer till känslor är att om du inte gör något kommer inget hända. Det är mycket lättare att inte göra någonting, att bortförklara saker med att det skulle vara konstigt och inte ta några initiativ alls, men då lär den där drömmen aldrig bli mer än just en dröm. Klarar man inte av att säga vad man vill ha och jobba för det sitter man fast med vad man erbjuds. Det är inte alltid de killar som man själv är intresserad av är de killar som visar en intresse.

Even boys have something to say if you listen long enough

Blygochsa
Visningsbild
F 14 Stammis 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
tack för ditt svar ja tror det är rädslan som styr mig men jag ska försöka håll tummarn

Ingen status

Jonte2002
Visningsbild
P 17 Stammis 6 inlägg
0

Svar till Blygochsa [Gå till post]:
Hur har de gått??


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Obesvard kärlek

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons