Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Pojkväns hobby är att spela

Skapad av Nord123, 2019-10-13 20:03 i Kärlek & Relationer

4 644
8 inlägg
1 poäng
Nord123
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej


Min killes hobby är att spela och mina hobbys är inte där.

Jag gillar inte att gå ut och bli full heller.
Vi hade samma intresse innan men nu har de gått förbi.

Kan inte lära mig spela, har försökt och går dåligt för mig :(( inte kul att spela då

Vi har pratat om detta. Finns inget att göra.
En tjej som spelar passar han nog bättre.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
0
Grabben, säg åt honom att skaffa en riktigt hobby, helst något som ni båda tycker om att sitta framför datorn/tv:en är inte en hobby, i alla fall inte i mina ögon. Dra ut honom för att spela bowling eller något

Tootergang

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0
Svar till Nord123 [Gå till post]:
Ni har växt ifrån varandra.
Personligen är friluftsliv mitt största intresse, även om jag älskar all form av kultur så kommer jag inte kunna leva med någon som inte är nära naturen.

Och då menar jag inte veganska innestadsmänniskor utan någon förståelse av naturen, utan de som vet vad potatis behöver för att växa, eller varför man inte bör odla igen all jordens odlings eller betesmarker med träd (uppenbarligen för att bark är svårt att göra öl av).

Med detta vill jag säga: Det finns inga sånna här tjejer.
Men däremot finns det många killar som har mer aktiva intressen än tv-spel.
Men VAD är du? Och varför skulle något annat än tv-spel göra er relation bättre?
Och hur kan du bidra till det? I denna relationen? Men allra främst: Hur kan det vara bättre i nästa relation och vad kan du göra för att främja dena possitiva utveckling?

Du behöver bara ställa dig frågorna:
"Vad vill jag ha?" och "Vad behöver jag"?

När du kommer till den slutsatsen kan du ju uttrycka den här.

The leetest herperderper

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
1

Svar till Nord123 [Gå till post]:
Antingen får du acceptera att han spelar och du kan göra det du vill.

Jag är en gamer och har sambo samt väntar barn men jag spelar endast när hon är på jobbet. Sen får man spela när man får tid. Hon accepterar att jag spelar men jag väljer inte spelet före henne.
Familjen före spelet såklart.

Om du tycker han spelar för mycket istället för att vara med dig kanske du får fundera lite på ert förhållande. Tyvärr kan du inte tvinga en kille att sluta spela för då kommer du/han göra slut och han spelar vidare utan att bry sig om att det tar slut.

Det har jag också gjort mot ex då jag kände att spelet var mer intressant för mig än mitt ex. Jag brydde mig inte att hon blev sårad eftersom jag mådde inte bra med henne och spelet blev en flykt ifrån henne.

Du skriver "En tjej som spelar passar han nog bättre."
Jag tror du får hitta någon som passar dig bättre och inte bry sig vad han behöver.

Va lite ego och tänk vad du vill med ditt liv. Vill du vara tillsammans med en gamer eller ska du gå vidare och hitta någon som visar mer intresse för dig än vad han gör.

Ingen status

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
0

Svar till Fisk-pastej [Gå till post]:
Varför skulle inte spel kunna vara en "riktig hobby"?Svar till Nord123 [Gå till post]:
Om det är ett stort problem så gör slut och skaffa dig en kille med samma intressen som dig. Du kan inte tvinga någon att ändra sina intressen.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Svar till Nord123 [Gå till post]:
Nu sitter jag och tolkar dina ord och stoppar förmodligen in en del egna värderingar i vad du säger - men det det låter som att du redan bestämt dig för vad du vill och letar efter bekräftelse i ditt beslut att ta dig ut ur det hela.

Känn efter vad det är du verkligen vill. Känns det som att ni rimligtvis kan lösa problemen ni har? Känner du att det är värt att försöka lägga tiden och energin på att fixa det? Fundera på det ett tag, vrid och vänd lite på det och ta ett beslut därefter. Känner du att förhållandet inte fungerar och det inte går att fixa är det bäst att försöka bryta det innan det gått för långt. Dåliga förhållanden som dras runt på för länge mår ingen bra av.Svar till Fisk-pastej [Gå till post]:
Om man inom ett förhållande sätter orimliga begränsningar på hur varandra ska vara, vad de kan/inte göra på sin fritid osv blir de varken lyckliga eller långvariga. Det är ett väldigt vanligt misstag som många yngre gör inom relationer. Parten som känner att de inte kan göra som de vill känner sig lätt kvävd och ett sånt förhållande blir väldigt lätt väldigt ensidigt.

Du har inte fel i att det finns annat att göra och att man kan hitta andra hobbys tillsammans utöver spelandet. Det är bra förslag, men att säga att han ska lägga av kommer du inte långt med.Even boys have something to say if you listen long enough

Fisk-pastej
Visningsbild
P 20 Legend 152 inlägg
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Njää.. Jag skrev inte att han skulle lägga av med sitt spelande. Det jag menade var att han skulle kunna börja hålla på med andras hobbyn än att bara spela. Om man prioriterar sina underhållande spel framför sin flickvän så förtjänar man vara ensam i sådan fall. Alltså allt detta är bara min åsikt. Det är bättre ifall man hittar någon som gillar samma saker och att man har grejer gemensamt.

TS borde hitta en annan pojkvän som inte prioriterar sitt spelande framför sin partner. Punkt slut.

Tootergang

vintologi
Visningsbild
Legend 81 inlägg
0
Jag spelade en del förr men tröttnade typ på det sen, finns bättre saker att lägga sin tid på, specielly om man har en relation.

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Pojkväns hobby är att spela

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons