Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Drogutlöst psykos.. hjälp tack!

Skapad av klaksdlfkasdf, 2022-09-09 13:05 i Alkohol, tobak & droger

3 224
8 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
klaksdlfkasdf
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Jag har lidit av psykotiska symptom i 4 år nu, jag hör röster men det låter mer som att jag hör mina egna tankar i mitt huvud!

Jag prickar 40/180 på schizofrenitest, och tydligen ska 15+ poäng vara risk för schizofreni men min läkare vill inte diagnosera mig med det!

Under denna 4 års period har jag provat 5 olika antipsykotiska mediciner, 4 olika antidepp mediciner men det har alltid slutat med att biverkningarna har varit så brutala så jag plockats bort från dem!

Dessutom känns det inte som att det har hjälpt mot rösterna eller depressionen heller!

Nu senaste månaderna har jag haft flertal telefonmöten och ett facetime möte men min läkare skjuter alltid upp på tiden så nu har jag gått omedicinerad i flera månader! Har nästa möte om en månad och då ska jag få prova något nytt igen... Problemet är att jag knappt vet om jag klarar av det här längre!

Det enda som hjälper är när jag självmedicinerar med alkohol och ångestdämpande mediciner, vilket enbart är en tillfällig lösning och håller därmed inte i längden!

Har under senaste tiden tänkt att det aldrig kommer bli bra igen och att det kommer vara såhär resten av livet, vilket det förmodligen kommer vara! Självmordstankarna har ökat dramatiskt också..

Vad tycker ni jag ska göra? Läkaren verkar sjukt oseriös när han inte tar mina symptom på allvar?? Och har ni något tips på några vettiga antipsykotiska mediciner, något annat preparat eller något man kan göra utanför vården mot psykotiska symptom? Det är främst rösterna eller tankarna som är mitt största problem..

MVHÄr reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

BooneTo
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
0
Jag har tagit medicine mot panic ångest. Det ända som kunde hjälpa mig om dagen eller natten var att läsa en bok som heter bibel en stund.
BooneTo
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
0

Svar till klaksdlfkasdf [Gå till post]:
Jag har tagit medicine mot panic ångest men det ända som har hjälpt mig var läsa bibel

alez2k
Visningsbild
P 35 Hjälte 12 inlägg
0

Svar till klaksdlfkasdf [Gå till post]:
Du kanske borde uppsöka psykakuten? du kanske inte blir inlagd men dom borde nog kunna remitera dig nånstans?

Ingen status


Forum » Samhälle & vetenskap » Alkohol, tobak & droger » Drogutlöst psykos.. hjälp tack!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons