Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Angåengde pedofili

Skapad av vintologi, tisdag 3/11 09:31 i Samhälle & vetenskap

930
8 inlägg
-3 poäng
vintologi
Visningsbild
Veteran 73 inlägg
-7
Finns folk som av olika anledningar vill ha sex med barn före puberteten, detta kan vara pga annorlunda sexuell läggning men det kan också handla om sadism eller sexuell frustration.

Det är dock lite oklart vad som bör vara olagligt och när barn/ungdomar kommer till skada. Finns många fall där folk har relationer med någon under 15 men där rättsväsendet ignorerar det (eller frikänner) då det rörde sig om kärleksrelation.

Faktum är att det kan vara bättre med åldersskillnad vid dessa relationer ifall det skulle leda till graviditet, det kan vara bättre att om ena partnern är äldre och då är mer kapabel att ta hand om barnet.

Det är tyvärr ett generellt problem att lagar som stiftas mot pedofili visar sig även slå mot vanligt folkDet jag tror vi behöver är ett bättre system (ex digitalt godkännande) för att verifiera att individen inte fysiskt tvingades till sex, annars kan kan man våldta en 15-åring och sedan ljuga att hon sa ja.

Kemisk kastrering
Kroppen behöver sex-hormoner, det är inte hälsosamt att via kemisk väg ta bort testosteron utan att ersätta det med kvinnliga könshormoner (östrogen, etc).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3565125/

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Fisk-pastej
Visningsbild
P 17 Veteran 145 inlägg
3
..Vad ska vi ens diskutera om?

Tootergang

Senpai
Visningsbild
P 19 inlägg Online
0
Svar till Fisk-pastej [Gå till post]:
Att Vintologi nått en helt ny nivå av "creepiness"?

Fisk-pastej
Visningsbild
P 17 Veteran 145 inlägg
3
Svar till Senpai [Gå till post]:
jag ger snubben en 9/10 på creepiness skalan

Tootergang

Guud
Visningsbild
32 Göteborg Administratör 2 416 inlägg Online
0
Svar till vintologi [Gå till post]:
"Finns folk som av olika anledningar vill ha sex med barn före puberteten, detta kan vara pga annorlunda sexuell läggning men det kan också handla om sadism eller sexuell frustration."

Jag håller med om de flesta förutom sadism, vad har det med saken att göra? Men något som inte nämns är psykisk störning, till exempel personer som under psykos ger sig på barn."Faktum är att det kan vara bättre med åldersskillnad vid dessa relationer ifall det skulle leda till graviditet, det kan vara bättre att om ena partnern är äldre och då är mer kapabel att ta hand om barnet."

Vänta va, är du seriös? Så våldtagna gravida barn ska leva men förrövaren för att förövaren är mer kapabel att ta hand om deras gemensamma barn? Det är ju så sjukt att jag inte ens vet vart jag ska börja... I Sverige har vi ett socialt skyddsnät som tar hand om dessa barn. Ingen ska behöva tvingas leva med sin förövare."Det är tyvärr ett generellt problem att lagar som stiftas mot pedofili visar sig även slå mot vanligt folk"

"vanligt folk" - så vanligt folk som gillar barn är inte pedofiler? Denna beskrivning är ytters tveksam... Eller är man mer vanlig om samtycke med barnet finns? Jag förstår inte."Det jag tror vi behöver är ett bättre system (ex digitalt godkännande) för att verifiera att individen inte fysiskt tvingades till sex, annars kan kan man våldta en 15-åring och sedan ljuga att hon sa ja."

Pedofili är dragning till barn före pubertet, en 15åring är antagligen något mer skapt som en vuxen, då är man snarare hebefil. Men om vi istället säger att hon var 11 för enkelhetens skull, så är det ju så grooming funkar, skapar en relation i syfte att utnyttja barnet, även när barnet gett sitt samtycke. Det är ju minst lika fel som utan samtycke på barn. Därför är ditt system helt meningslöst. Barn kan inte ge sitt samtycke till sex!

I övrigt är jag tveksam till om du pratar om pedofili över huvud taget i tråden, det känns aningen förväxlat.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

vintologi
Visningsbild
Veteran 73 inlägg
Trådskapare
-1
Svar till Guud [Gå till post]:
Det finns ingen klar gränsdragning att göra för vad som ska räknas som pedofili.

Puberteten är ingen omedelbar händelse, det tar flera år.


Det normala är att man är mest attraherad till ex tjejer som är 17 år gamla och om hon är yngre eller äldre så är hon inte lika attraktiv, män har dock hög sex-drift vilket innebär att vi kan ha attraktion till folk långt utanför vad vi finner mest attraktivt.

Sedan så är det olika hur folk utvecklar, någon som är 13 kan se yngre ut än någon som är 11.

Vet inte hur vanligt det är att någon förgriper sig på barn pga sadism (han njuter av att plåga andra).
Kul1
Visningsbild
35 inlägg
0

Svar till vintologi [Gå till post]:


Därav finns det en minimum ålder på 15 år såvida båda inte båda är under 15 år eller kanske bara skiljer sig mellan varandra med något år.

Ska vi vara helt ärliga så kan många säkert fysiskt ha sex innan de är 15 men få är egentligen mogna nog att ha det.

Vidare så skulle jag säga att kvinnor är som mest fertila och åtråvärda när de är runt 20-25, dvs när de är som mest lämpade att faktiskt få barn både fysiskt och psykiskt.

Folk som förgriper sig på barn eller andra gör det sällan pga att denne njuter av att plåga personen utan helt enkelt för att man bortser personens känslor.
Tycker man själv att det är rätt och bra så är de det.
Man fattar inte eller skiter i om personen man utnyttjar far illa så länge som man som sagt själv njuter av det.
vintologi
Visningsbild
Veteran 73 inlägg
Trådskapare
-1
Svar till Kul1 [Gå till post]:
Tycker 15 är för hög gräns, 13 är mer lagom.


Har inte sett några bevis för att kvinnor är mer fertila vid 20 än 16

Forum image

Forum » Samhälle & vetenskap » Angåengde pedofili

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons