Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Allting alltid på andras villkor....

Skapad av Lindbergan, 2017-12-25 19:59 i Livsåskådningar

6 379
10 inlägg
1 poäng
Lindbergan
Visningsbild
P Veteran 36 inlägg
0
jag blir ofta trött på allting, så att jag undrar om livet är värt att leva ofta. Det ärså här i mitt fall, att jag ska alltid leva efter andras villkor, ingen, absolut ingen, vill göra något när JAG vill.Det ska ALLTID, det ska alltid vara på ANDRAS villkor, allting, NÄR och OM DE ar tid, aldrig någonsin när JAG vill göra något. ALLA, struntar i mina behov när jag vill något, tex ta en fika på stan....nä då går det inte när jag vill det, då passar det aldrig. Jag får bara göra något kul om andra känner att de har lust att spendera någon enstaka timma med mig någon gång. Så har det alltid alltid varit de gånger ja g har haft ett par kompisar, de ville aldrig gå ut och göra något när jag ville, men när de ville, då skulle man alldtid ställa upp. Vilka jävla skitstövlar människor är. Kusiner och släkten likadant, allting på deras villkor om de finner en lucka någonstans i sitt schema. Jag tolkar allt detta som ATT JAG INTE DUGER ÅT NÅGON ÖVERHUVUDTAGET. Mina behov och känslor, det struntar varenda jävel i, bara de för göra allt på sina villkor,....INGEN, bryr sig något när jag vill något, så jag skiter nu totalt i det sociala, och gör bara det jag ska göra och inget mer, det är ändå ingen som bryr sig, när allt ska vara på andras villkor, skulle jag ta livet av mig, fick de hitta någon annan som de kan behandla på dettta jävulska vis...Släkt och f.d. kompisar har alla varit likadana mot mig...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 23 Legend 4 089 inlägg
0

Svar till Lindbergan [Gå till post]:
Det kan låta dumt om det inte intresserar dig. Men har du någonsin testat att spela datorspel?
Jag finns liksom i pm isånafall.

Men i övrigt. Jag vet verkligen hur det är när absolut ingen frågar en om man vill hänga.
Jag har dock utvecklat mitt schema så att jag är typ en eremit och pluggar allt jag skall, och roar mig själv och samlar min energi så att jag skall orka att umgås "på andras vilkor".

Men jag tror du har en potential till att finna stark lycka i dina egna hobbys.
Och troligen med tiden därigenom hitta någon som är mer initativtagande.

Men som det låter så tror jag att en hund skulle passa dig.
En som alltid älskar dig och som har enkla behov.
Har du funderat på att skaffa hund?

The leetest herperderper

Drickz
Visningsbild
P 26 Umeå Kändis 768 inlägg
1
Testa nya/andra kompisar. Alltid hittar du någon som uppskattar just dig och det du vill göra.

Ingen status

Lindbergan
Visningsbild
P Veteran 36 inlägg
Trådskapare
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Visst är djur fina och bra, men nu är det en mänsklig kontakt jagvill ha, ochdjur kan man inte prata med, man får i allal fall inga svar. jag vill inte ha någon kontaktperson, det känns för konstgjort och inte äkta om du fattar.
riktiga vänner lyssnar på varandra vad man vill, igen har någonsin lyssnat
på vad jag vill, så jag hari det närmaste gett upp allt vad vänner och relationer heter. detspelar inte så stor roll längre.´´

Lindbergan
Visningsbild
P Veteran 36 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Lindbergan [Gå till post]:
ingen bryr sig om mina behov, känslor och vad jag vill, absolut ingen. jag har varit med om jobbiga saker...men när jag har försökt prata om just de sakerna.....så slätar dom bar över det, och säger att dt är inte sant...tror dom jag sitter och hittar på allt det jobbiga jag varit med om....? jag vet vad jag har varit utsatt för....det vet inte dom som förnekar hela min historia,jävla as är dom. jag har försökt att ta mitt liv tidigre, och ska man alltid må dåligt, är livet inte värt att leva....ingen vill något när jag vill något, jag blir alltid behandlad som en skitig disktrasa.

Lindbergan
Visningsbild
P Veteran 36 inlägg
Trådskapare
0
....dett
Svar till Lindbergan [Gå till post]:
man får väl knappt skriva här om man är 25+,vet att detta är ett ställe främst för ungdomar, men ännu har jag inte hittat något annat ställe där man kan diskutera livskriser och personliga problem. sådant ska man inte skriva om på chattar har jag lärt mig, då tänker dom att, den där har inget annat än problem vi iggar han är vanligt på chattar då. finns det andra liknande ställen på weben än hamsterpaj? inget fel pådetta forum, bara undrade.

Inte
Visningsbild
Veteran 171 inlägg
0


Ja antagligen undviker de dig... Du har inte funderat på varför?
Om folk väljer sig själva eller andra framför dig så beror ju det på något.

Om du inte älskar dig själv eller mår bra så märks det.
Sen så gillar folk inte människor som tycker synd om sig själva.
Vem gillar pessimister?....

https://www.youtube.com/watch?v=00vZraHIcXI

Livet är stundtals hårt men det är alltid människor som har det så mycket värre än en själv som ändå väljer att resa sig och bli något.

Sätt dig ner och bestäm hur du vill att ditt liv ska vara om säg 1 år, 3år, 5år. Nytt jobb, plugga, träna, flytta osv. Obs ska inte vara för att du ska få bekräftelse av andra eller bevisa något utan för att du själv vill det och gör det åt dig själv inte någon annan.

Om du ändrar kost som exempel så ska ju motiveringen vara att du tar hand om dig själv för att må bra inte för att du ska se bra ut eller verka bra i andras ögon.

Tar vi människor, så ta bort människor som inte får dig att må bra eller får dig att växa som människa. Försök istället omge dig med människor som tar dig framåt eller bidrar med kunskap, motivation etc. Men utgå inte från att andra människor ska göra jobbet för dig utan som ledstjärnor att ta efter etc.

Behöver du prata av dig sök dig till en psykolog eller dylikt men som jag redan har skrivit försök främst att ta tag livet och styra det åt hållet du vill åt.

Sen sitt inte och tänk på vad som just nu inte är möjligt utan vad du faktiskt kan göra nu. Kan vara att söka jobb, söka en utbildning, söka en plats så att du eventuellt kan läsa upp betyg eller gå en kurs som behöver för att kunna ta ett jobb för att få pengar som du säg ska ha till en resa etc. Med andra ord ta ansvar för ditt eget djävla liv för ingen annan kommer göra det hur mycket du än tycker synd om dig själv!
Lindbergan
Visningsbild
P Veteran 36 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Inte [Gå till post]:
jag har varit med om jobbiga saker, jag har blivit utnyttjad...och fått skulden för det, trots att inget var mitt fel, fick skulden av alla för det fast inget av det var mitt fel, hon somgjorde detta mot mig, trodde alla på, men men,,...det är mycket som man bara inte glömmer, och människor är likadana vartän man är, jag har upptäckt att det är inte många man kAN LITA på överhuvudtaget.

TLTGja
Visningsbild
P 23 Legend 4 089 inlägg
0

Svar till Lindbergan [Gå till post]:
För att de inte är utbildade i hur man hanterar berättelser av den magnituden.

Det är just det man har psykologer till.
Vänner är snarare till för att lyssna på och möjligen få lite distraktion.
Gärna även glädje antar jag.

För med den inställningen du har så kommer dina eventuella vänskaper dö likt en vandrande pinne som tyckte att det såg mysigt ut i en majbrasa.The leetest herperderper


Forum » Samhälle & vetenskap » Livsåskådningar » Allting alltid på andras villkor....

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons