Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Andlighet spiritualitet

Skapad av Christoffer93, 2016-09-24 16:32 i Livsåskådningar

9 322
2 inlägg
-1 poäng
Christoffer93
Visningsbild
P 27 Veteran 1 inlägg
0
Hej jag skulle vilja höra hur era perspektiv är vad gäller det som kan anses vara andlighet och spiritualitet. Är ni med i någon organiserad nyreligiös organisation eller har ni några privata livsåskådningar?

Kanske håller ni på med tarotkort eller håller koll på horoskop? Vi kanske har ett par satanister eller wicca här? Var det något speciellt som byggde er livsåskådning eller kom det allt eftersom?

Ni får gärna diskutera och reflektera kring detta ämne!

Mvh
Christoffer

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Heilin
Visningsbild
F 16 Legend 13 inlägg
-1
Jag har sett/hört mycket andligheter och tror verkligen på det. Alla kan se/höra det men man kan ofc bara märka det på vissa ställen och de som förtränger vad som händer tror inte på det utan skyller på annat. Jag trodde själv inte på det förut men alla händelser har fått mig att ändra mig :)

Släng iväg ett hej iaf


Forum » Samhälle & vetenskap » Livsåskådningar » Andlighet spiritualitet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons