Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Intressant om en ny leder ska säga något om detta

Skapad av Dunkan, 2016-11-01 16:34 i Politik

13 214
3 inlägg
0 poäng
Dunkan
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0

Jag var som översättare i Egypt med journalist-gäng. Vår journalist Susanna filmade vad som hände där. Hon ville visa "real" bild av vad som händer där, men jag hoppas ni vet att vad som vi såg på TV och vad som häde där var olika saker. Men här skriver jag om Susanna. Vi hade filmat mycket och det var tillräckligt för filmen. Då bjöd Michael D'Andrea Susanna att träffas.
https://www.quora.com/How-can-a-US-citizen-support-the-CIA-torturing-program/answer/MrJohnDoe
Som hon sa han ville ha hela informationen och hela tekniken med materialem för filmen. Susanna vägrade och började planera resa tillbaka till Sverige för att hon förstod hur dålig allt var.En gång rasade vi i sammanstöttning och kunde inte se varandra. Det var så många människor där då jag såg en gäng som gick mot oss men då efter ett slag i mitt huvud så låg jag på marken. När jag öppnade mina ögon och försökte hitta min gäng såg jag bara ett par deras saker på jorden. Det var också ingen i vår bil... Jag vet fortfarande vad hände med dem och känner sgíg fortfaranda inte trygg

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Dunkan [Gå till post]:
Vad vill du säga?

The leetest herperderper


Forum » Samhälle & vetenskap » Politik » Intressant om en ny leder ska säga något om detta 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons