Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Var jag i en psykos?

Skapad av Psykosen, 2018-12-16 18:31 i Alkohol, tobak & droger

7 452
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Psykosen
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Rökte på en gång när jag var gravt underviktig. Det började med att jag började krampa. Låg på golvet och sprattlade osv. Jag kommer ihåg att jag kunde tänka undertiden, har hört att personer i epelepsi anfall är medvetslösa. Det var som att hela världen försvann, trots att jag visste att allt var omkring mig. Jag såg som i loopar, Forum image
fast med en bild på stället jag var i ögonen. "Vaknade" till emellanåt och såg andra människor omkring mig, de som bodde med mig alltså. Men jag förstod inte vad de var. Jag förstod ingenting. Det var som att jag insett att ingenting existera. Det var som att jag fått otroligt mycket information och insett att livet på jorden bara är en inbillning. Jag gick och la mig och sov en och en halv dag. Jag var fortfarande helt förvirrad och fattade inte vad som hänt.Trodde inte att världen existerade utan att det . var min fantasi, att jag kunde styra allt som hände. Att jag bestämde när någon skulle komma in i rummet, göra en viss sak eller säga något. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var otroligt läskigt efter som att jag hade all makt. Därför bestämde jag mig för att låtsas att allt var vanligt. Bestämde att en person skulle gå in i rummet när dom brukade göra det. Och om ingenting hände försökte jag tänka ännu hårdare tills någon kom in. Och då trodde jag att jag fick det hända. Jag skulle köra hem till mina föräldrar och när jag körde tänkte jag hela tiden att jag bara kunde krocka in i bilen i filen bredvid eller köra i diket, ingenting spelade roll och inget skulle hända efter som att jag styrde allt. Detta pågick i någon vecka tills jag blev inlagd på psyk, Där trodde ag fortfarande att jag styrde allt, när de skulle komma och ge medicin osv. Efter ett tag lugnade det sig, det började hända saker som jag inte förutbestämt och jag började inse att jag inte bestämde alls. Jag vågade prata med läkarna osv. Jag blev säker på att jag var i verkligheten.
Var detta en psykos eller något annat?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0

Svar till Psykosen [Gå till post]:
Det står i din journal. Du kan läsa den på vårdguiden.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Psykosen
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till MandarinaDuck [Gå till post]:
Hej, Nej tyvärr. Jag kom in för undervikt, ingen visste om tankarna jag hade.


Forum » Samhälle & vetenskap » Alkohol, tobak & droger » Var jag i en psykos?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons