Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Har ni överkommit svårigheter?

Skapad av HoggeBogge, 2019-05-15 21:31 i Hälsa, kropp & pubertet

3 166
3 inlägg
-2 poäng
Sex och blandat
HoggeBogge
Visningsbild
Legend 3 inlägg
-2
För ungefär två år sedan ville jag dö. Jag hatade mig själv och alla andra människor på jorden. Jag funderade faktist på att skada människor så att polisen skulle skjuta mig. Idag lever jag ej med dem tankarna eftersom att Gud räddade mig från mörkret. Är det någon som har haft en liknande jobbig upplevelse?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

nax
Visningsbild
P 32 Norrköping Hjälte 2 889 inlägg
0
Nej, men är nyfiken hur du finner tröst i det du tror är personen som skapade allt. Alltså skapade han ditt lidande, han skapade även aids.

The holocaust? Det va han.

Cancer
Aids
etc.

Varför inte finna lycka och tröst i något som faktiskt representerar det du söker? Gud, om han nu existerar verkar inte vara en snäll typ.

Anus i en påse

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till NaX [Gå till post]:
Man finner mening i att de motsättningar man genomgått har tagit en hit.
Att det finns en mening med allt, men att man måste lita på gud och sin förmåga att följa guds plan.

Jag skulle absolut inte kalla gud perfekt, kanske kan människans rastlöshet vara direkt arv från den som skapade oss i sin avbild, vilket förklarar varför vi inte kan leva i en perfekt värld, vi är alla imperfekta.

Jag skulle säga att ingen vet allt, och även om jag finner bibelns beskrivning av den gud jag föreställer mig är extremt platt så respekterar jag andras föreställningar sålänge den inte påverkar personen eller personens omgivning negativt.

Jag finner mindre intresse att resonera på detta vis än att försöka förbättra min och världens situation, men att dömma andras föreställningar finner jag grymt.

Men med det sagt så upskattar jag även en kritiker som ställer rätt frågor.

The leetest herperderper


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Har ni överkommit svårigheter?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons