Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Svartsjuka överdriven?

Skapad av drlooner, 2020-12-19 07:21 i Kärlek & Relationer

5 113
10 inlägg
0 poäng
drlooner
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Först bara klarlägga att jag har inga problem med att min tjej, sedan 1,5 år är kompis och nära vän med sina killkompisar. Att hon festar och har roligt utan mig. Vårt förhållande är tom så starkt och min inställning att- om/när hon träffar någon hon är sugen på så ska hon ha sex - om hon vill med henne eller honom. Detta är även hennes inställning även om jag aldrig agerat på det och inte har ngt behov, då vårt samliv är fantastisk.

Nu till min fråga. Hon har en kompis med en kille med väldigt avvikande socialt beteende. Ser mig inte i ögonen, blir bara tyst och sur när jag träffar honom, men limmar, fjäskar etc på henne och en gång så kysstes dom för att se om det fanns en kemi och isf var funderingen att kanske min partner hade oss båda. Vilket jag var ok med. Nu ville hon dock inte det eftersom det inte fanns ngn fysisk känsla. Jag reagerade på hur det gick till. Han finns fortfarande med i bilden och suktar efter henne, vill att vi ska göra slut och pratar illa om mig men hon säger sig inte intresserad. Nu har han köpt en vinterjacka och väska till henne i presetn/julklapp. Jag är tvehågsen till om jag för det första ska reagera på det och för det andra om jag ska agera? Vad tycker ni?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Veteran 3 inlägg
0
Kalla mig gammalmodig men det där låter ju knappast som ett seriöst förhållande. Låter mer som att ni är bästa vänner som ligger lite då och då, eller?

Ingen status

StoreChungus
Visningsbild
Veteran 5 inlägg
0
Sök i ditt inre och så skall ditt yttre blomstra! >###33333Visa spoiler
SeymoreButtz
Visningsbild
F Veteran 10 inlägg
0
Är han, den killen som är sådära o ger saker till henne, snygg? Det kan vara en viktig faktor
Moe_Lester
Visningsbild
Veteran 3 inlägg
0

Svar till drlooner [Gå till post]:
Har du ingen självrespekt? Hur kan du låta din tjej vara otrogen med andra och vara okej med det? Är du möjligtvis en cuck? Klart att du ska reagera, hon behandlar dig som en toffel och du borde inte vara okej med det.

Kanske det är inget riktigt förhållande, vad är idén då?!

/Moe_Lester

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till Moe_Lester [Gå till post]:
Det han beskriver, att det är ok att hon ligger med andra kallas öppet förhållande.

Men jag tycker ni inte verkar ha på klart vad ert förhållande är. Är ni i ett öppet förhållande så är det ju rätt så fine? Om inte så skulle jag avråda dig att tillåta henne ha sex med andra med.. det kan ställa till problem.

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Svartsjuka överdriven?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons