Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Träffa killens vänner

Skapad av Ingenmeningalls, 2018-12-18 23:17 i Kärlek & Relationer

1 033
3 inlägg
2 poäng
Ingenmeningalls
Visningsbild
2 inlägg
2
Hej! Jag är en tjej som haft kille ett tag nu. Jag har nu blivit bjuden att äta middag med min kille och hans vänner. Jag har tidigare träffat några av hans närmsta KILLvänner och det har gått bra och så.

Skillnaden nu är att jag skall träffa en grupp människor, vi ska sitta och äta, och det är flera tjejer. Jag vet inte varför jag tycker det är så jobbigt att träffa tjejer, men tycker de lätt dömer och vet inte vad jag ska säga.

Börjar tänka massor nu på denna middagen och kan bara se framför mej hur jag sitter mitt bland ett gäng vänner och inte har något att säga! HATAR stela situationer och vill inte att min killa ska tycka jag är tråkig och stel, men fins chans att det blir så nu...

Vad gör jag?...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Den_Ovetande
Visningsbild
13 inlägg
0
Bara ta det lugnt och va avslappnad. Du får trots allt gratis mat och en chans att få nya vänner, eller hur?
godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 840 inlägg
0

Svar till Ingenmeningalls [Gå till post]:
Har du redan träffat några av killarna som kommer vara där lär det inte vara några större problem. Det är alltid lite stelt när man träffar nya människor, men du kan alltid falla tillbaka till de du pratat med innan och om det blir stelt har du pojkvännen där också. Bara var där, umgås lite och sen ska du se att resten löser sig självt :)

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Träffa killens vänner

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons