Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Två veckor tidigt mens?

Skapad av Kattenlisa, 2018-07-15 22:54 i Livet

5 647
3 inlägg
1 poäng
Kattenlisa
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Min mens är alltid sen men nu ikväll märkte jag att det kom lite blod på pappret.. min mens borde komma först om 2-3 veckor. Tror jag precis haft eller kanske till och med har ägglossning, kan de h nått med de och göra?

Ska till ungdomsmottagningen på torsdag för att få p piller så jag antar jag kan fråga där, men är ganska orolig så tacksam för svar, även fast ni kanske gissar

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Pitiful_Mortal
Visningsbild
Hjälte 6 114 inlägg
1
Att vara livmodersbärare är spännande på det sättet. Mensen kan vara väldigt oregelbunden, och ibland är den det bara i perioder. Den kan påverkas av dina matvanor, ditt välmående, stress, träning, hormoner, och om man ska tro på alla filmer/serier även av andras menscyklar.

På det så kan man även drabbas av blödningar mellan mensen.

Du har nog ingen anledning till att vara orolig, men det skadar ju inte att prata med ungdomsmottagningen om det för att få veta lite mer om hur det fungerar! :)

.. and that's the way the cookie crumbles.

sandra111
Visningsbild
F 27 Hjälte 3 486 inlägg
0
Inget att oroa sig för. Sen när du börjar äta p-piller kan din mens ändras med. Endera kommer den bli mer regelbunden, så var det för mig eller så blir den mer oregelbunden

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Två veckor tidigt mens? 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons