Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Går inåt med fötterna

Skapad av juliasanders, 2016-08-17 22:12 i Hälsa, kropp & pubertet

3 549
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
juliasanders
Visningsbild
Veteran 66 inlägg
0
Hej!
Jo ända sedan jag var liten så har jag gått inåt med fötterna. Då tog mina föräldrar tag i saken och gick med mig till en logoped som hjälpte mig. Jag fick ilägg och de sa att problemet skulle växa bort. Att jag skulle tänka på det.
Det försvann aldrig dock, och jag tycker nu som 16-åring att det är pinsamt att gå inåt med fötterna. Det är värst på högra foten. Kommer det alltid vara så nu när det är så sent?
Jag upplever att jag går saktare och springer saktare p.ga detta. Det gör lixom ont i höften typ när jag försöker rätta till foten men det går bara inte, oavsett vilka skor jag använder! Jag anv dyra sportskor.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

EricaAmanda
Visningsbild
25 Sollefteå Legend 51 inlägg
0
Det finns operationer för det, speciellt i danmark, eller så kan du testa inlägg igen, men det lindrar det bara för det mesta.

Å andra sidan så är jag riktigt avundsjuk på att du har invända fötter, mina går väldigt mycket utåt och jag skäms riktigt mycket. Ser ut som Långben med pinvin stil på fötterna, sticker ut som skidor.

Glad

Albatross
Visningsbild
Veteran 9 inlägg
0Gjorde jag också när jag var yngre, men min syster och mor påpekade det en dag, någon gång när jag var ca 15.

Blev väldigt medveten om det och tyckte det var pinsamt så jag tränade eventuellt bort den gångstilen genom att alltid rikta fötterna svagt utåt när jag gick varje gång jag kom på mig själv med att gå med fötterna inåtvända.

Oavsett...

Om du inte gillar din gångstil så kan du säkert om du är målmedveten träna in den gångstilen du vill ha, modeller gör det så vem som helst borde kunna göra det. Det handlar nog mest om att vänja benmusklerna till den stilen du vill ha.

Oavsett hur du gör så lycka till!

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Går inåt med fötterna

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons