Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Halsont-huskurer?

Skapad av badumtzz, 2014-12-11 07:50 i Hälsa, kropp & pubertet

1 976
6 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
badumtzz
Visningsbild
F 25 Hjälte 41 inlägg
0
Hallojsan!
Nu är det som så att jag har dragit på mig ganska så rejäla halssmärtor, men mitt största problem är att jag ska vara Lucia på morgondagens luciatåg, där det är menat att jag ska sjunga en liten sång. Just nu kan jag knappt få fram en ton, men vet ni några tips/tricks för hur jag ska kunna lindra smärtan så fort som möjligt? Tacksam för svar :)

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

FantaaZtique
Visningsbild
P 26 Östersund Skrotlyftande Motormekare 2 031 inlägg
0
Drick te med mycket honung :D

/mute keinanen

Brainwashme
Visningsbild
F 34 Borås Hjälte 130 inlägg
0
Jag släppte en fishermans friend i ett glas vatten så den löstes upp och drack det sen. Smakar ju inte gott men däremot kändes det som att det kom åt i hela halsen då det ofta gör ont längre också men som man inte kommer åt med vanliga halstabletter.

Kleff har fullständiga rättigheter

Pocahontas
Visningsbild
F Hjälte 123 inlägg
0
Te och honung brukar jag satsa på när jag får halsont, eller typ te med ingefära i. Om jag var du skulle jag inte anstränga rösten idag, ta det lugnt hemma och bara dricka te (med honung) och ta några halstabletter då och då. Och sova ordentligt! Hoppas du kryar på dig och lycka till imorgon!

never stop eating

Roald
Visningsbild
P 36 Eskilstuna Hjälte 2 292 inlägg
0
Röstvila är the shit när det kommer till halsont. Sen går det inte att säga hur lång tid det kommer att dröja innan du kan sjunga igen, men är det morgondagen det gäller så tror jag att sannolikheten är väldigt liten att du har återfått något slags sångröst. Men som sagt, använd inte rösten alls så maximerar du iallafall dina chanser. Eventuella huskurer är mest symptomlindrande; de åtgärdar inte orsaken.

Yo momma so fat, she broke the family tree.

ErikAnkan
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 368 inlägg
0

Svar till badumtzz [Gå till post]:
Jag tar en matsked chilisås. Fungerar varje gång

Fuck yolo! Hakuna matata is the words, bitches┌∩┐(◣_◢)┌∩┐


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Halsont-huskurer?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons