Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp mig

Skapad av cultural34, 2018-02-02 10:24 i Hälsa, kropp & pubertet

1 873
2 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
cultural34
Visningsbild
P 24 Legend 4 inlägg
0
Jag är numera 17 år gammal och har hållt på med cannabis i 2 år nu. Jag behöver hjälp att sluta men det är jobbigt och svårt. Ni kanske undrar hur jag får tag på dessa droger. Deep Web. All hjälp uppskattas. Tack på förhud <3

Jag gillar öl

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
2
Knappa in "beroendemottagning" + "beroendevård" + namnet på det län där du bor i valfri sökmotor. Ring det nummer du hittar.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Hjälp mig

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons