Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp!! räfflade bristningar!! panik !

Skapad av Karolinaheart98, 2017-02-21 21:32 i Hälsa, kropp & pubertet

1 649
3 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
Karolinaheart98
Visningsbild
F 23 Legend 11 inlägg
-1
Hej det är så att jag styrketränar och har gjort i 9 månader, jag har haft problem med min höft och inte fått så bra kontakt med min vänstra rumpmuskel, så då har jag tränat den lite extra hårt å hittat den muskeln, nu äre så att jag har fått jätte mycket bristningar på rumpan, hela sidan och baktill(uppe) har bristningar på andra skinkan oxå men absolut inget jag stör mig på. Och det e inte bara bristningar utan typ räfflade(huden e ojämn )där bristningarna är så går huden neråt, jag undrar ifall man kan göra nätt åt den ojämna huden? Bristningarna struntar jag i utan det e den ojämna huden som gör att det ser förbannat fult ut, vet inte hur jag ska kunna gå i bikini i sommar.. Så nån som har nå tips? Om det e nån som har nå tips på att förminska själva bristningarna så äre bara toppen! Är 18 år. OBS bristningar är "nya" men inte röda eller lila utan dom är ljusa , som äldre bristningar?

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

bot
Visningsbild
Legend 20 inlägg
-1
Träna mer så rumpan blir större och spänner ut huden ;D
rebeccaaflee
Visningsbild
Veteran 16 inlägg
1
tror inte man kan få bort bristningar på egen hand

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Hjälp!! räfflade bristningar!! panik !

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons