Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Känner mig fet

Skapad av nataliienglund, 2014-04-08 14:38 i Hälsa, kropp & pubertet

3 632
31 inlägg
-8 poäng
Sex och blandat
ballerinanna
Visningsbild
F 23 Legend 4 inlägg
0
För det första tycker jag folk ska sluta kalla dem själva feta. Om man nu inte skulle känna sig nöjd med sin egen kropp finns det sätt att ändra det på. Du säger att du äter mindre och mindre för varje dag, detta är helt fel. Om du kanske vill öka din ämnesomsättning plus öka förbränningen är det bra med flera mindre mål regelbundet. Minst var 2-3 bör du ta ngt lite så som en frukt, på så sätt får du både mer energi, du känner dig mätt längre och ökar som sagt ämnesom. och förbränningen.

Försök ändra saker i vardagen som får dig att känna dig bättre. Ut och rör på dig, bara en promenad i solen hjälper, drick mycket VATTEN, sätt upp realistiska mål, gör planer, etc.

Men som sagt, du får inte bara dra hemma, kolla i spegeln och tänka ''så tjock jag är''. Gör saker som får dig att ändra din livsstil så du känner dig bättre!

Y

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Känner mig fet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons