Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mår skit oftare än vanligt

Skapad av Cornflake, 2016-12-08 18:07 i Hälsa, kropp & pubertet

1 910
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Cornflake
Visningsbild
F 30 Legend 81 inlägg
0
Hej.

Jag ska försöka att inte gå in i detalj för mycket vad det gäller min psykiska (o)hälsa, men kan säga jag har mått väldigt dåligt i många år. På senare år har jag även börjat besöka en terapeut, vilket hjälper lite, men problemen försvinner naturligtvis inte. Det känns alltid skönt att ha någon att diskutera med dock.

Vilket är orsaken till att jag bestämde mig för att lägga upp det här i forumet. Vet inte riktigt vart jag ska söka mig.. Jag vill gärna ha någon att prata med då och då (om vad som helst typ) som inte är terapeut. Känner mig väldigt ensam på sista tiden.. De flesta vänner har jag tappat kontakten med, andra verkar vara för upptagna med sina egna liv, och jag har väldigt svårt att skaffa nya vänner.

Söker ingen "livslång vänskap" direkt, utan det räcker med en bekantskap, någon att bara prata med om lite allt möjligt då och då när vi känner för det.

Ett plus skulle vara om du kan relatera till mina problem lite, men det är definitivt inget måste. Om du också t.ex. har väldigt svårt med det sociala. Det är nämligen det som främst gör mig deppad på sistone. Inte bara att jag är ensam, utan allt som har att göra med mänsklig kontakt. Jag känner mig konstig, som att jag inte duger, kan inte sluta jämföra mig med andra och undra varför jag aldrig klarar av att förmedla känslor och tankar. Varför allt ska vara så tungt och svårt hela tiden. Osv..

Om du är en person som gärna skaffar nya bekantskaper, inte springer iväg från lite deppiga ämnen och kanske gillar att gå in på vissa ämnen på djupet ibland, skriv gärna till mig!

(Jag svarar förstås även i forumet, men långa diskussioner får hållas privata.)

Insert corny pun here.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Johan82
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0

Svar till Cornflake [Gå till post]:
Hejsan vad gör du då nu


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Mår skit oftare än vanligt

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons