Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Psykisk ohälsa hos skolungdomar

Skapad av LMN, torsdag 3/5 14:59 i Hälsa, kropp & pubertet

1 375
1 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
LMN
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej!

Mitt namn är Leila Norberg 23 år, jag skriver ett examensarbete i skolan angående Psykiskt mående hos skolungdomar. Jag ska efter avklarade studier här studera vidare på socionomutbildningen och arbeta som kurator på skolor och därför väljer jag detta ämnet att forska i!

Jag behöver nu er hjälp! Jag har gjort en enkät där det finns ca 30 frågor rörande din uppväxt, familjeförhållanden, droger och alkoholvanor etc!

Enkäten kommer enbart läsas och analyseras av mig i min uppsatsskrivning, och sedan kommer den att förstöras. Jag hoppas att så många som möjligt kan tänkas delta i detta då jag inte har lång tid på mig att få ihop en uppsats!

För att delta i undersökningen får man inte vara äldre än 20 år.

Kontakta mig om du skulle vilja delta i min undersökning!

Ha det gott! :)
Leila

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Psykisk ohälsa hos skolungdomar 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons