Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Slutat gilla min kropp...

Skapad av Tjejen98, 2014-01-24 18:07 i Hälsa, kropp & pubertet

2 265
6 inlägg
16 poäng
Sex och blandat
Tjejen98
Visningsbild
F 24 Kändis 2 inlägg
0
Hej!
Jag och min kille har vart tillsammans i snart 2 år och har haft de bra med sexlivet, men under de senaste månaderna så har han inte velat
ha de intimt, han säger att det är pga min kropp som gör så att han blir kåt men inte kan komma..

jag börjar bli lite orolig men snälla ge mig svar om hur jag kan hantera problemet..
tack!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

evvelito
Visningsbild
F 28 Karlstad Hjälte 1 221 inlägg
17

Svar till Tjejen98 [Gå till post]:
wat, hur är det din kropps fel om inte han kan komma, men blir kåt? Då är det väl snarare hans kropp som är problemet.

Håll käften och kramas.

AndreasFerm
Visningsbild
P 26 Kändis 270 inlägg
-1
han kanske är bög?

Halli hallå!

TampongFisk
Visningsbild
F 26 Kändis 8 inlägg
0
Hej, tror du att han kan ha varit otrogen och fått någon könssjukdom?? Vet inte riktigt om det kan göra så att man inte kan komma men det kan ju vara värt att testa. Gå till en ungdomsmottagning det är gratis!
leverpool
Visningsbild
F 26 Hjälte 2 inlägg
0
Men whut?...Om han blir attraherad av din kropp är det ju inte ditt fel att han inte kan komma? Tror det snarare är han som har någon form av problem :))

Ingen status

Moongirl
Visningsbild
F 27 Uppsala Hjälte 1 150 inlägg
0
Om en man ligger och oroar sig över något kan det bli svårt med sexet... Det kan ju hända att det är något han inte vill/vågar berätta för dig så då skyller han på dig för att du inte ska bli misstänksam... Men det borde du nog hålla för dig själv, han berättar väl i så fall när han är redo.

Om jag var du skulle jag prata igenom det hela med honom, be honom förklarar EXAKT vad han menar. Är du säker på att han inte tycker att du är sexig längre? Har din kropp förändrats det senaste? Har du gått upp/ner i vikt? (Det behöver inte vara fel, men han kanske tänder på en viss kroppshydda...). Fråga honom också om det finns något du kan göra åt det. Mest för att höra vad han säger, och tänk på HUR han säger det.

Försök (jag vet att det är svårt) att inte ta åt dig! Själva orgasmen beror så pass lite på partnerns utseende när man väl är kåt, så det kan inte vara hela sanningen. Det är ju hur skönt det är som får en person att komma.

Om du kan låta bli skulle jag testa att undvika allt vad sex heter i någon vecka eller två och se om han blir sugen igen... Du måste så klart inte stå emot om han vill, men så länge du inte startar något så är det väl bra.

Lycka till!

Never leave a man behind.


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Slutat gilla min kropp...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons