Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Har panik!!!!!

Skapad av anastasia, 2014-06-11 01:17 i Livet

9 529
6 inlägg
1 poäng
anastasia
Visningsbild
F 25 Kändis 19 inlägg
0
Hejsan.
Det här inlägget är verkligen ångestladdat och jag mår fan illa av att ens tänka på detta. Känner mig helt kluven och har ingen aning om vad jag ska göra.

Ifall jag ska ta det från början så bestämde sig jag och mina 3 tjejpolare för att dra till Magaluf. Det vart lite kaos med när och hur osv vi skulle åka så vi bestämde oss för att boka var för sig men sedan träffas där nere. Jag och min bästa tjejkompis bokade en lägenhet i Palma, som ligger mycket längre till magaluf än vi först trodde (åh herre, sjukt dumma är vi). De andra två bokade i Palmanova vilket ligger betydligt närmare.

Vi har nu hittat ett hotell nära dem i palmanova, men som är några tusenlappar dyrare än lägenheten. Trots att lägenheten kommer bli dyrare pga alla taxiresor, är det värt att hålla på med krånglet och byta ställe?

Någon som varit i Magaluf men bott i Palma och tycker de är mer värt? Helt seriöst har sån grov ångest!!!
Blev lite osammanhängat men orkar inte skriva ner allt från punkt och pricka, men hela den här resan har verkligen bara kaosat kan man säga då det kommer problem efter problem (först med boende då vi är under 18 så det var svårt att hitta ett hotell som ville ha oss) osv. Gah damp!

Livet är kuuul

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

anastasia
Visningsbild
F 25 Kändis 19 inlägg
Trådskapare
0
Känns som att jag alltid hamnar i sådana här situationer, men helt seriöst jag är verkligen en sån person som gör först tänker sen, usch på mig.. :(

Livet är kuuul

Naton
Visningsbild
P 28 Hjälte 378 inlägg
0

Svar till anastasia [Gå till post]:
Tror ni har igen det om ni bokar om och tar allt "strul" nu, så ni kan njuta av resan där nere och inte lägga ner en massa tid på det där.
Blir nog betydligt lättare att göra lite mer spontana grejor om ni bor närmre palma.
If you get my point! (:

I leave homework to the last day because I'll be older and therefore wiser.

PsykelTjuv
Visningsbild
P 30 Hjälte 3 487 inlägg
0

Svar till anastasia [Gå till post]:
Kan ju säga att det blir betydligt roligare om ni bor alla tillsammans.

Se om ni kan boka om. Krångla inte till dig för dig själv bara.

Ingen status

Wasp
Visningsbild
P 34 Kändis 60 inlägg
1

Svar till anastasia [Gå till post]:
Funkar inte om ni ska bo på olika orter. Det e en bra bit mellan platserna och vet inte hur det ser ut me resor heller och att åka som ung tjej. För jag antar att det e nattlivet ni e ute efter. Som start till utflykter och shopping funkar Palma perfekt, men inte me party. Sedan säger jag bara - använd skydd =) Du är ung och ser bra ut och kommer få typ 100 förfrågningar om ligg per kväll.

sandra111
Visningsbild
F 29 Hjälte 3 497 inlägg
0
För det första kostar buss från Palma till Palmanova endast 3,10 euro/person, men tar ca halvtimmen. Palmanova är hur fin som helst och bara ca 2 km till Magaluf :)

I Palmanova hittar man redan efter de första dagarna för det är ganska litet men jag fick den uppfattningen om att Palma är ganska mycket större. Plus det är ju roligare att bo alla tillsammans som någon redan nämnt här! :)

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Har panik!!!!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons