Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

åldersnåjja hur hittar jag henne?

Skapad av TRUESTORYgbg, söndag 5/8 18:26 i Kärlek & Relationer

1 323
3 inlägg
0 poäng
TRUESTORYgbg
Visningsbild
P 27 1 inlägg
-1
Hej tänkte jag dela med mig av en story min story.
Jag är 27 år och känner att åldern börja krypa sakta in... i bakhuvudet så tänker man, varför har jag ingen flickvän? fan man ska joina VVV klubben snart i denna ålder ( Villa,vovve,volvo ).
Jag är 27år som sagt och skulle säga att jag ser bra ut utan att krydda eller salta... Jag har en stabil inkomst. Nu till mitt problem, jag är socialt handikappad jag rör mig inte o sociala miljöer. trots att jag är väldigt social av mig. allt pga mitt lilla "paket" Ja för det är så sjukt konstigt. jag har ett litet paket , men jag förstår mig verkligen inte på det där. för dem få kvinnor jag legat med säger att jag inte alls har liten, nej jag kanske inte har en liten snabel men mitt paket är fortfarande litet för det och det syns. Detta har dragit ner mitt självförtroende som fan och jag dejtar inte tjejer för att jag är rädd för att få dissen redan vid första blick... Hur förklarar man för en tjej vid första träff? Hej mitt paket ser du är litet men min penis är trots allt långt över average.... Jag vill ha ett förhållande. hur gör jag ? tips på min situation tack....

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 25 Modereringsansvarig 3 754 inlägg
1
Inte konstigt att åldersnoja lite, tror jag de flesta gör till eller från när man plötsligt inser att högstadiet var längre bak än man trott och att man inte uppnått de drömmar man hade som ung.

Det konstiga i det här är att du verkar tycka att dina problem är ett resultat av ett "litet paket". Det kan mycket väl vara en grej som du går runt och oroar dig för, någonting du inte är nöjd med - men om du känner att storleken av ditt oerigerade paket är avgörande för att du ska klara dig i sociala situationer känner jag spontant att du får lära dig hålla paketet i byxorna under sociala sammanhang.

Dåliga skämt åsido - det är i regel ingen som ser storleken av ditt paket förrän ni kommit så pass långt att man borde kunna hantera det på en vettig nivå. Det kanske bara är jag som är pryd, men jag har aldrig legat på en första dejt och när man är ett par dejter in i ett förhållande brukar man redan vara så pass känslomässigt investerade i varandra att ett visuellt litet paket inte borde vara ett allt för avgörande problem. Speciellt om du nu säger att det inte är något fel på det och att det växer till sig tillräckligt när det väl kommer till sex.

Even boys have something to say if you listen long enough

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
0

Svar till TRUESTORYgbg [Gå till post]:
Åldersnoja har man ibland, är lika gammal som dig. Jag tycker inte du borde lägga en sådan vikt på hur pass stor / litet paket du har mellan benen. Man kan tillfredsställa en tjej på mååånga sätt! Och att om en tjej dissar en för hur stor / litet ens paket är är hon inget att ha ändå. Sen finns det tjejer som nojar minst lika mycket om sina kön / bröst så inte direkt så att du är den enda som har noja över ditt utseende i dagens samhälle.
Skaffa bättre självförtroende, man gillar folk som har lagom bra självförtroende, inte kul med folk som tycker illa om sig själva enligt mig.

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » åldersnåjja hur hittar jag henne?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons