Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bättre att göra saker än att avstå pga andra släkt

Skapad av oldbox, 2018-12-04 01:45 i Kärlek & Relationer

849
2 inlägg
0 poäng
oldbox
Visningsbild
2 inlägg
0
Hej är en kille i 20 årsåldern som undrar om det är bättre att gå sin egna väg här i livet och göra saker som man vill än att lyssna på andra jag är barnlös så jag har ju ingen jag behöver uppfostra och ta hand om har dock släkt och familj såsom mamma och bror

Exempel

Jag är nyfiken på hur cannabis fungerar och smakar släkting är emot allt vad droger heter jag lyssnar inte utan beställer en resa till ett land detta är lagligt för att testa. Bör jag lyssna på släktingen eller inte?

Min mamma säger att hon blir besviken om jag inte utbildar mig till nåt jättebra jobb jag är bara intresserad av att laga gamla bilar det brinner jag för. Bör jag lyssna på min mamma?

Jag ser det som såhär livet är en gåva som man själv äger rätten till dock en påtvingad sådan då man aldrig fick valet att födas.
Oftare ångrar man ju sig och frågar varför gjorde jag inte det här men man kan ju ångra saker man gjort också

Har man barn har man ju ansvar för hur man lever sitt liv annars inte man kanske ju inte ens är intresserad av det den påtvingade släkten, familjen har för livssyn// förväntningar sägs ju att de är värst också.

Vad anser ni andra ska man följa det man känner för även om de närstående har andra tankar eller planer och kan bli besvikna?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Kun
Visningsbild
12 inlägg
0

Svar till oldbox [Gå till post]:


Handlar ju mera om ambition..
Du kan ju starta eget företag där du jobbar som mekaniker och fixar beställningsjobb på gamla bilar.
Är du duktig och kanske rent av anställer några fler senare så kan du ju tjäna mera pengar än vad läkare eller jurister gör.
Vad ska hon säga då om ditt intresse om du tjänar bra med pengar och skapar ett namn.
Börja jobba och fixa eget boende så löser det sig:)

Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Bättre att göra saker än att avstå pga andra släkt

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons