Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Blivit kär i en mycket äldre kille

Skapad av Annonym, 2016-05-08 13:49 i Kärlek & Relationer

2 850
10 inlägg
4 poäng
Annonym
Visningsbild
F 25 Hjälte 52 inlägg
0
Hej! Som rubriken lyder så har jag dem senaste tre månaderna pratar/skrivit och umgåtts med en äldre kille.
Vi har samma hobbies och ungänge så det är så vi fått kontakten. Jag är 17 (1999) och han fyller 26 i år (1991). Vi började med en stadig kk-relation. Gick hem till han efter festerna och "sov". Vi var väldigt anonyma med det. Även för hans sambo (en barndomsvän till honom), som inte visste om att vi umgicks tills efter en månad då hans sambo gick fram till mig på en fest och frågade "Varför har du tagit *** ifrån mig?". Vilket innebar att han listat ut att det varut jag som varit hemma hos honom de senaste helgerna.
Nu ses vi varje helg, men ångesten är den samma för båda. Han anser att jag är liten och jag att han är gammal.
Jag njuter av varje sekund uppmärksamhet jag får utav honom och jag är så upp över öronen kär. Varje gång jag åker genom hans by med bussen påväg till skolan analyserar jag varenda gatumeter för att eventuellt få en skymt utav honom. Han terroriserar mina drömmar, det är bpda bra och dåliga känslor i drömmarna.
Jag vill absolut inte sluta träffa honom. Men varje gång vi ses och han kysser mig så inleder han med "skitunge" eller "vårdsvinsbarn". Han är snäll emot mig och de alla som jag pratat med har bara sagt gott om honom och att han är en fin kille och att det förtjänar jag, nån som han. Har inte hört något dåligt rykte om han eller dåliga händelser han varit med i. Men det som gruvar mig/mest tror jag är våra familjer. Åldersskillnaden är oacceptabel för föräldrar och familj.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag tycker verkligen om honom. Vet inte om jag ska glömma honom och försöka få mina känslor att svalna men jag trivs så bra med honom. Allt är om och men, vad tycker ni?

Hellu

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
36 Göteborg Administratör 2 523 inlägg Online
2

Svar till Annonym [Gå till post]:
vad vi tycker ska du nog inte lägga så mycket vikt på.

Du verkar dessutom se problemet, och ni båda jobbar med det, det vore naivt och tro att det är enkelt då ni är i olika stadier i livet/kommer till olika stadier i livet i framtiden.
Själv så tror jag att det mesta går att lösa om båda vill och försöker.

Dessutom är du snart 18 år, och då ses du mer eller mindre som vuxen nog att vara med vem du vill, 18 och 27 låter inte lika illa som 17 och 26 av den anledningen.

Du och pojken får väl helt enkelt prata om det är värt att försöka, det är inget vi ska lägga oss i, eller någon annan heller egentligen.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

cahlqvist
Visningsbild
P 33 Helsingborg Hjälte 285 inlägg
1

Svar till Annonym [Gå till post]:
Det mesta handlar om att ni ska vara på ungefär samma plan i huvudet.
Känner ni båda att ni är det och att ni nu har känslor för varandra så borde inte ett förhållande vara ett problem.

Är han född 1991 så blir eller är han dock 25 år, fyller han 26 så är han född 1990. :D
Bara så du vet!

status

VaSomFan
Visningsbild
P 28 Kändis 1 inlägg
0
Bara tuta & köra.

Jajamen

Annonym
Visningsbild
F 25 Hjälte 52 inlägg
Trådskapare
0

Svar till cahlqvist [Gå till post]:
Stämmer bra det, trodde jag skrivit att han blev 25 i år, måste ha sluntit på knapparna! :D

Hellu

nuu
Visningsbild
Kändis 61 inlägg
0

Svar till Annonym [Gå till post]:


Gå ut med det om något år eller två så är det ingen som bryr sig.
Men det är ju ingen kille som är bra för dig som folk säger, han var ju otrogen en längre tid mot sin sambo. Han kommer med största säkerhet att vara otrogen mot dig med så var beredd på det.
TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0
Så länge ni löser det, och han stödjer dig snarare än kontrollerar dig, sammt att ni blir av med ångesten så är det ett perfekt förhållande (du får väll självklart heller inte bli ett hinder för han)

Men hittar du exact vad du vill med framtiden och han passar in i den (samt detsama gäller ur hans perspektiv) så finns det väll en god chans?

Jag antar du är mogen och har gått igenom en massa motgångar å skit. Det är väll det enda som det beror på sålänge ni är lyckliga så ska ni skita blankt i andra människor.


Inget varar för evigt.

The leetest herperderper

P1a9l8m9
Visningsbild
P 35 Norrköping Hjälte 631 inlägg
1

Svar till Annonym [Gå till post]:
Det är 8 år mellan mig och min flickvän, hon var 15 och jag 23 när vi träffades, då var allt och alla emot oss men vi sket i det för det som spelade roll vad var vi två kände precis som det ni känner är det enda som spelar någon roll. Nu sitter vi här över 3 år senare och bor tillsammans.
Visst att det fortfarande folk som blir fundersamma över ålderskillnaden och folk man tappat kontakten med pga det men inget folk som är något att ha iaf.
Go all in for love!

rex
Visningsbild
P 31 Hjälte 11 inlägg
0
Ålder är bara en siffra och om du gillar honom så ska du absolut fortsätta att träffa honom. Vad din familj kommer tycka ska du strunta i, det är ditt liv som du själv bestämmer över. Dessutom så är du 18 om ett tag så gör det som känns rätt. Återigen åldern är en siffra 7 år är inte en evighet!

Ingen status

Annonym
Visningsbild
F 25 Hjälte 52 inlägg
Trådskapare
0

Svar till nuu [Gå till post]:
Hans sambo är en gammal barndoms kompis till honom (kille). Så det var mer en skämt replik. (:

Hellu


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Blivit kär i en mycket äldre kille

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons