Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Cut bait & run?

Skapad av zYdrAlisK, 2018-04-15 18:37 i Kärlek & Relationer

1 431
3 inlägg
1 poäng
zYdrAlisK
Visningsbild
P 23 Kändis 323 inlägg
1
Tjabba,

Ska sätta in er bara lite snabbt i min situation

Så jag har varit tillsammans med en tjej sedan mitten av Februari så alltså lite över 2 månader nu.
Allt mellan oss började väldigt bra med bra sex och vi sågs nästan hela tiden och hade det skitbra tillsammans, sedan för kanske lite över en månad sedan så började hon få problem som gjorde att hon inte ville ses speciellt ofta eller ha sex alls.
Problemen hon har är att hon är känt sig energilös på typ 1 månad samt har känlso-bagage sedan tidigare.

Nu till frågan jag grubblar över; borde jag vara kvar i förhållande med henne och 'vänta' ut den troligtvis perioden som hon går igenom nu med att inte orka ses och göra saker samt känna sig nere b.la. eller avsluta det hela?

För egen del känns det jobbigt att bara sitta och vänta på att hon ska klura ut sina problem som inte verkar kunna få ett slut på jättenära sikt heller.

Jag kan även till lägga att vi har båda starka känslor för varandra men denna situation, period eller vad man nu ska kalla det ställer sig lite i vägen.

Tacksam för lite råd!

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 855 inlägg Online
0
Svar till zYdrAlisK [Gå till post]:
Sånt här är alltid jättesvårt och det kräver en kontext som vi pga internets anonymitet dessvärre inte har. Det är ingen annan än dig själv som kan säga vad du ska göra, men jag kan försöka återberätta min bild av hur jag sett på ert förhållande genom dina senaste trådar och ge dig mina två cent i frågan.

Det här är som sagt var inte din första tråd där du uttrycker missnöje över detta förhållande. Du känner inte att ni träffas tillräckligt ofta och du känner inte att ni har sex tillräckligt ofta. Det känns inte som att du kan riktigt slappna av i ditt förhållande, att du tvivlar på någonting och inte känner dig riktigt nöjd. Det känns inte som att saker är som de ska vara i ert förhållande. Det är så tidigt i förhållandet och ni borde vara "nykära" och se förbi mycket av problemen. Det ringer definitivt varningsklockor när det verkar vara så pass mycket osäkerhet kring förhållandet redan nu och det bara är någon månad gammalt.

Jag vet inte vad det är för "baggage" du pratar om att hon bär på, men jag skulle inte realistiskt förutsätta att det plötsligt försvinner och att allting blir bra bara sådär. Det låter som att hon inte riktigt är redo för att låta sig själv falla tillbaka in i ett förhållande och att hennes "baggage" som du nu kallar det får henne att hålla sig lite på avstånd från dig.

Nu behöver det här inte vara sant och jag kan ha läst/tolkat din tolkning av vad hon säger/gör fel - men jag får en bild av att hon inte verkar vara redo för ett förhållande just nu. Jag tror att du om du står och väntar kommer bli sårad. Sårad av ett förhållande som tar mer än det ger och där du väntar på en utdelning som eventuellt aldrig kommer.

Even boys have something to say if you listen long enough

zYdrAlisK
Visningsbild
P 23 Kändis 323 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Det är sant, det är svårt att sätta sig in i det men det är rätt mycket jag behöver fundera till det sista du skrev. Tack för att du förklarade!

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Cut bait & run?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons