Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ensamhet

Skapad av wilma98, 2015-05-10 22:21 i Kärlek & Relationer

1 992
5 inlägg
0 poäng
wilma98
Visningsbild
F 25 Kändis 14 inlägg
0
Hejsan. Som rubriken lyder så ville jag prata lite om ensamhet. Jag har googlat lite (som vilken tonåring som helst, google är min bästa vän ;)) då jag känt mig väldigt ensam på senaste tiden. Jag är inte så ensam fysiskt, jag har en bästa vän, träffar regelbundet en kompis en gång i veckan då vi dansar ihop osv. Jag har en familj, husdjur och en bror.

Jag är ute på praktik i skolan just nu, så jag träffar inte mina vänner och klasskamrater så ofta just nu, men jag känner mig ändå inte fysiskt ensam. Jag tror jag känner mig mer psykiskt ensam. Det känns som att jag saknar någon i mitt liv att dela mina innersta tankar med, och som älskar mig för den jag är (förutom min bästa vän då, syftar mer på kärleken).

Jag är snart 17 år och har inte varit kär på riktigt än. Jag har inte haft några långa seriösa förhållanden, och aldrig älskat någon av hela mitt hjärta. Kanske lite för att jag är rädd för att vara kär, och släppa kontrollen.

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, antar att jag mest vill skriva av mig. Men om någon känner eller har känt som jag gör någon gång i sitt liv, så skriv jättegärna!

Tack för mig :)

somewhere between idk and idc

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

vampire-girl
Visningsbild
F 25 Kändis 31 inlägg
0
Hej
Ja förstår precis hur du känner (eller tror ja iaf :)) jag gick igenom hela mellanstadiet och kände mig ensam, utstött och oförstådd. Dock hade jag jättemycket vänner, har en bra familj osv. Detta förändrades dock i högstadiet, det jag gjorde, vet inte hur det är för dig, var att ja funderade över mina vänner. Jag kom fram till att ja inte alls trivdes med dom och slutade va med dom. Även fast de aldrig gjort något så gillade jag helt enkelt inte att vara med dom. Nu har jag färre vänner än tidigare men jag har aldrig känt mig mer älskad och förstådd. Jag vet inte heller riktigt vad jag ville med det här men antar att ja ville bara säga att du är inte ensam och de finns lösningar. Många känner sig ensam runt andra människor o glöm inte att ingenting är onormalt eftersom inget är normalt ;)

Ingen status

RMtotal
Visningsbild
P 28 Kändis 6 inlägg
0
Känner igen mig lite, sen förstår jag
det här med att hitta någon man verkligen
kan glömma verkligheten och bara vara med.

Men det finns en tid för allt, människan
klarar ju sig konstigt nog sig igenom nästan
alla svåra tider..

Total grandslam, Rutt Röda

wilma98
Visningsbild
F 25 Kändis 14 inlägg
Trådskapare
0
Tack för era svar! Jag förstår att det går som i perioder och att det kommer lösa sig med tiden, och det känns bra att veta att det finns folk därute som känner som jag och att jag inte är ensam. Hoppas ni mår bra nu iallafall :)

somewhere between idk and idc

Lennon
Visningsbild
P Hjälte 158 inlägg
0
Känner nästan precis som du. Har gjort det i ett par månader nu, efter ett 4 år långt förhållande.

Umgås med människor du tycker om och försök att prata ut om du känner att det behövs. Du är ung men kärleken kommer snart ska du se. No need to rush it.

Dale a tu cuerpo alegria macarena


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Ensamhet

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons