Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han bryr sig inte

Skapad av pussgurka123, 2021-08-15 19:47 i Kärlek & Relationer

3 985
4 inlägg
1 poäng
pussgurka123
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
0
Jag förlorade min oskuld till en kille jag träffat några gånger igår.
Jag trodde verkligen han var något speciellt och när han frågade ifall jag ville försöka med han, så sa jag ja för att jag tyckte att han va något speciellt trots att jag inte riktigt kände han så bra.

Nu dagen efter har han inte hört av sig alls, och det enda jag kan tänka på nu är att han har fått det han ville och att jag var den tjejen som var enkel att få i säng. Jag känner mig så äcklig som sa ja och att jag ens från början trodde att han va något mer än alla andra.

Borde jag höra av mig till han eller ska jag ta hinten att han kanske bara vill ligga med mig och sen dra? Det gör så ont i mig.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Peppar
Visningsbild
P 29 Community Manager 7 462 inlägg Online
1

Svar till pussgurka123 [Gå till post]:
Sånt här är alltid otroligt svårt. Det finns nog ingen här som kan säga vad hans intentioner är 100%, men det viktigaste är att du ska veta att du inte är äcklig på något sätt för det här. Du har inte gjort något fel i det här och du ska inte må dåligt.

Om du känner att du orkar så kan du försöka höra dig av till honom och förklara hur du känner.

Ah you think Hamsterpaj is your ally? You merely adopted the Hamsterpaj. I was born in it, molded by it.

rebeccaaflee
Visningsbild
Legend 16 inlägg
0

Svar till pussgurka123 [Gå till post]:
Jag personligen har ingen erfarenhet av sånt här, men det jag skulle gjort om jag var du är att försöka komma över honom. Radera hans nummer och blicka framåt, för det finns tyvärr alltid killar som bara är ute efter ligg för att skryta inför sina vänner och sånt bullshit. Svårt att veta vem som är den rätta för en.

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 32 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
0

Svar till pussgurka123 [Gå till post]:
Oskuld är något otroligt överskattat. Det finns inget värde i att vara oskuld. Var glad att du fick det överstökat. Ligg med en bättre kille nästa gång. För övrigt, sex blir bättre med erfarenhet, det är aldrig bra från första början.

Du måste konstruera ytterligare pyloner


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Han bryr sig inte

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons