Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Högskolan/problem med livet

Skapad av Jhenk, 2017-11-23 22:21 i Kärlek & Relationer

1 525
8 inlägg
1 poäng
Jhenk
Visningsbild
2 inlägg
0
Jag började i augusti i högskolan på en mindre ort där det inte finns så mycket studieliv men jag hittade en utbildning jag gillade. I början gillade jag allting, gillade kurskompisarna osv, men under hösten blev det mer grupperat och jag hamnade lite utanför som vanligt.. På fritiden sitter jag bara inne/går på gym och träffar typ bara mina kurskompisar i skolan/när vi går till krogen, känns som att jag inte har några riktiga vänner här och vet inte hur jag ska få det heller.
Sen är jag också jävligt blyg bland tjejer. Några killar som jag känner rätt bra i klassen vet att jag är oskuld (de var förvånade när jag berättade det), ibland har tjejer kommit och gett komplimanger om mitt utseende/min kropp osv men jag är trots det sjukt blyg, känner b.la. att jag inte har någon personlighet och att jag är sjukt tråkig fast jag har fått höra annat. Varför jag är så här beror på att jag varit mobbad i grundskolan och lite utstött i gymnasiet. Jag hoppades att högskolan skulle göra det bättre för mig men det har den inte, har ibland bara lust att dö för då skulle allting vara mycket bättre, jag skulle inte ha några problem osv (iaf känns det så).
Vad skulle ni göra i min situation? Har funderat på att hoppa av skolan och flytta hem vilket jag egentligen inte vill göra för där har jag ingen annan framtid än arbetslös...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 894 inlägg
0

Svar till Jhenk [Gå till post]:
Vad pluggar du?
Hur mycket fritid har du?

Låter inte som särskilt värst krävande.
Men jag har förståelse för hur ensamhet kan kännas.

Men skaffa hobby/ lär dig något nytt.
Satsa på att maxa dina studieresultat.

The leetest herperderper

Rebel
Visningsbild
F 22 Kändis 1 079 inlägg
1
Du kanske ska ta initiativ? Kan vara så att dina kurskompisar inte förstår riktigt att du vill vara med. Jag hade en sån tjej i min klass på gymnasiet, hon följde gärna med när vi åt men pratade aldrig om inte vi pratade med henne och tog inga initiativ. Väldigt svårt att inkludera och vara med en sån person.

A Young Girl's Lonely Dreams of a Past Decade

Jhenk
Visningsbild
2 inlägg
Trådskapare
0
Pratar nog ganska ofta när jag är med de andra men blir sällan bjuden med och pratar inte så mycket med dom på fritiden
TLTGja
Visningsbild
P 21 Veteran 3 894 inlägg
0

Svar till Jhenk [Gå till post]:
Jag pratar aldrig med några på fritiden.
Gott och väl tillräckligt vid raster och dylikt.

Men ni har inga aktiviteter? Där alkohol är involverat?

The leetest herperderper

datapersonen
Visningsbild
23 4 inlägg
0
Har varit med om liknande, flyttat till en annan stad utan att känna någon. Det var inte alls kul första året! Men efter knappt ett år började det bli bättre och sen har det bara fortsatt. Det tar tid att hitta ett sammanhang på en helt ny plats. Man börjar ju liksom om från 0.

Ett konkret tips: Gå på en massa dejter, via t.ex. tinder. Ett väldigt bra sätt att fördriva tiden på, samtidigt som man får träna på att prata med folk man inte alls känner. Se det som ett sätt att träffa folk bara och öva på det, och sen är det bonus ifall du klickar med nån och kanske blir mer än vänner.

Om du känner dig tråkig och utan personlighet: tänk ut vad du är intresserad av och ägna en massa tid åt att lära dig mer om dom grejerna. Man kommer ofta på att man är intressantare än man tror.
zYdrAlisK
Visningsbild
P 22 Legend 323 inlägg
0

Svar till Jhenk [Gå till post]:
Läs The Alabaster Girl

Ingen status


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Högskolan/problem med livet

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons