Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur bjuda ut tjej

Skapad av Bokaj1999, 2013-07-29 13:47 i Kärlek & Relationer

5 235
8 inlägg
3 poäng
Bokaj1999
Visningsbild
P 20 Legend 33 inlägg
0
Jag behöver hjälp. Jag är kär i en tjej som går på scouterna. Vi har pratat någon gång. Men jag vill bjuda utt hene och har ingen erfarenhet av det. Har bara varit i förhållande en gång. Då bjöd hon ut. Kom med tips vad ska man göra på en första dejt

Jag är en människa

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

hutcherson
Visningsbild
F 26 Hjälte 6 138 inlägg
3
Svar till Bokaj1999 [Gå till post]:
Picknick. (...piknik?)

Visa spoiler
Piknick?


Visa spoiler
PICKNIK?!


En sån där mysfika i gräset.

I'm practically floating in English.

harddrive
Visningsbild
P 27 Vara Hjälte 2 779 inlägg
0

Svar till Bokaj1999 [Gå till post]:
Gå ut på promenad eller nått :)

Ingen status

Snopp
Visningsbild
P -994 Bergkvara Hjälte 5 452 inlägg
-1

Svar till hutcherson [Gå till post]:
Picknick, av franskans piquenique.

amzy
Visningsbild
F 21 Legend 35 inlägg
0

Svar till Bokaj1999 [Gå till post]:
Ja om en kille hade bjudit ut mig så hade iaf jag tyckt om att ta en fika på en strand , park . eller gått på bio :) eller liknade. Men som sagt följ ditt eget hjärta och andas! Det kommer gå bra! lycka till! :D

godis-apa
Visningsbild
P 27 Modereringsansvarig 3 914 inlägg
0

Svar till Bokaj1999 [Gå till post]:
Om du vet att tjejen tycker om dig så kan man bjuda ut någon på picknick eller liknande, men är man lite osäker så skulle jag hellre bjuda ut någon på en promenad. Att bjuda ut någon på en picknick innebär ofta att man direkt visar att man tycker om någon, det är sällan man bjuder ut tjejkompisar på picknick bara sådär liksom :)

Det absolut värsta med första dejter är den där pinsamma tystnaden som ofta uppstår när man sitter mittemot varandra och ingen kommer på någonting att säga. Konversationen blir väldigt stel och det är ingenting jag direkt trivs med. Att bjuda någon på ett café är någonting jag fått som tips av en kompis, men absolut ingenting jag rekommenderar. Att sitta mittemot någon man tycker om, någon man kanske är lite nervös omkring och sedan förvänta sig att ingen vacklar med blicken, eller stirrar ner i golvet/mobilen, det är lite att ta i. Man ska helst slippa vara "tvingad" att kolla på varandra, men det ska ändå vara ett sätt att ytterligare lära känna personen på.

Finns det någonstans i närheten där man kan tänkas gå på en promenad, gärna längs vattnet? Gå på en liten promenad, köp en glass och sätt er på en brygga och prata lite. Man slipper sitta och titta varandra rätt i ansiktet när man inte har någonting att säga och kan istället sitta och titta ut över vattnet lite smått. Man kan sätta sig nära henne på bryggan, peka på saker man ser och dra igång små samtal om hur fint det är/vad som händer omkring en. Om man sedan känner att man vill göra ytterligare någonting efteråt så skulle du kunna föreslå att ni går och äter någonstans. Ni kan t.ex. ta och köpa en pizza, för att sedan sätta er i gräset och äta er "improviserade" picknick :)

Glöm dock inte att du bör ta lite initiativ om du märker att hon gillar dig. Du skulle, t.ex. kunna sätta dig lite närmre henne än du normalt skulle gjort, kolla hur hon reagerar och sedan fortsätta därifrån.

Even boys have something to say if you listen long enough

zYdrAlisK
Visningsbild
P 23 Kändis 323 inlägg
0

Svar till Bokaj1999 [Gå till post]:
Fråga ifall hon har tid för att fika eller liknande, vad du dock ska hålla dig borta ifrån är att gå på bio, på grund av att ni behöver en plats där ni kan prata o lära känna varandra, skratta och flirta, det kan ni inte ifall ni sitter och kollar i en mörk bio salong
Ett vanligt misstag som många killar gör av någon konstig anledning, dock så är de en bra idé att se film hemma av någon av er, men mer då efter själva dejting perioden.

Ingen status

Dezell
Visningsbild
P 23 Legend 31 inlägg
1
Du måste ju visa vem som är mannen. Du ska ta henne i svansen och visa att du är bossen. Sedan är det viktigaste att ni går på bio och ser skräck. Jag skiter i att du är 13 du måste smita in även om det är 15 års gräns. Efter ni har sett skräck så går ni hem till farmor och äter bullar med vaniljsås och skär av ballen på en 3 meters babian med ädelnudlar. Efter detta så måste du börja förföra henne. Titta henne i ögonen och sedan lägger du in stöten. En puss rakt på pannan sedan springer du för allt du är värd och spelar dator.

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hur bjuda ut tjej 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons