Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hur vet man att han gillar mig? hjälp mig!!!

Skapad av Emelieb97, 2018-06-14 22:53 i Kärlek & Relationer

2 011
4 inlägg
0 poäng
Emelieb97
Visningsbild
F 23 Legend 3 inlägg
0
Hej allihopa!
Jag hoppas verkligen ni kan hjälpa mig med det här!
Jag gillar en kille otroligt mkt, vi kan kalla han för S. Jag och han bestämde träff på en klubb, dansade hade roligt o sen ledde det till hångel. Jag gillar verkligen han o han har allt jag söker hos en kille o en så fin personlighet. Han är dock väldigt sårbar och svårt att lita på tjejer då hans x lovade en massa saker o ljög en massa, gick till olika killar osv, han förstod ej hennes diagnos heller. Hon har asberger. Han kommer aldrig gå tillbaka till henne säger han o det tror jag för jag o hans x e bra vänner. Jag o S har dock bråkat o redan haft missförstånd mellan varann o han har blockat mig på snap osv förut, men nu verkar det lugnt. Han svarar så fort jag skrivit, snappar mig ibland o i lördags när vi var på klubb med kompisar tillsammans så kollade han på mig jättemkt o jättelänge, asså flera h o verkligen hela tiden. Tror han inte erkänner för sig själv att han tkr om mig. Vi har kyssts, hånglat osv. Han är alltid en av de första som kollar min story. Vi dansade oxå på klubben tillsammans o han var jättenära mig, det verkade som han ville kyssa mig men vågade inte o inte jag heller så det blev aldrig av. Kan ngn hjälpa mig? Gillar han sjukt mkt, vill bara att vi ska ses o kunna vara med varann utan missförstånd, vi klickar o så o skulle kunna ha sjukt kul o bra ihop! Snälla hjälp!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jeppz
Visningsbild
P 27 Hjälte 169 inlägg
0

Svar till Emelieb97 [Gå till post]:
Varför låter det som att du är 14 år gammal när det står att du är 21? Är han 14? Det låter som problem man bara har i den åldern.

Life's a bitch and then you die

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0

Svar till Emelieb97 [Gå till post]:
Så du är bra kompis med hans x som har aspergers? Blir inte det problematiskt i slutändan?

Istället för att gå runt och tro om era känslor för varandra kanske det är bättre att bara fråga/berätta för varandra. "Du vet på festen när vi hade det kul tillsammans, betydde det något för dig? För det betyder något för mig och jag har börjat få känslor för dig" t.ex något sånt.Ingen status

Yeahright93
Visningsbild
F 26 Stammis 2 inlägg
0
Ni kanske borde försöka träffas bara ni två på fika eller något och där kan du försöka läsa av signaler. Kanske efter den träffen fråga vad han känner för dig. Då har ni hunnit lära känna varandra ensam och i lugn och ro.

Tjenare!


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hur vet man att han gillar mig? hjälp mig!!!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons