Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kär i en lärare.

Skapad av Anonym, 2012-08-21 16:47 i Kärlek & Relationer

2 046
3 inlägg
3 poäng
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Tjenare!
jag är en 15 årig tjej! (97:A) och ska börja nian och min klasslärare är så sjukt snygg, har sjukt grym persolighet m.m.
tror att jag är kär i henne, vad ska jag göra? vi har messat lite och så och hon har skjutsat hem mig efter en temakväll. är det fullt normalt? :) hon säger att hon tagit vår lärar-elev relation till kompisrelation, vad menar hon? sjukt kär i henne, kan inte glömma henne.. borde jag berätta för henne?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Ellie
Visningsbild
Hjälte 6 361 inlägg 1352 svar i S&S
1
Det är inte ovanligt att man blir kär i en lärare. De är en av de första i vuxenvärlden man kommer i kontakt med och oavsett om man gillar dem eller ej är man beroende av dem. Jag tror helt ärligt att du bara idoliserar henne och kanske är lite attraherad.

Men det är lite oproffsigt av henne att ta eran relation från klassrummet till att vara kompisar. Men jag tror inte hon menar mer än att hon tycker du är en bra person men inte att dina känslor är besvarade. Tror du ska tänka över vad du får ut av att berätta för henne hur du känner.

h

Kit
Visningsbild
F 31 Hjälte 2 021 inlägg
2

Svar till Anonym [Gå till post]:
Nej, glöm henne. Finns inte en chans i helvetet att det kmr funka mellan er och om någon skulle få reda på det så förlorar hon hennes jobb. Leta efter nån i din egen ålder istället.

ninja osv


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Kär i en lärare. 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons