Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Långdistansförhållande hjälp tack

Skapad av Hejhej20022002, 2018-07-31 13:41 i Kärlek & Relationer

3 098
4 inlägg
0 poäng
Hejhej20022002
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Kort och gott så har jag nu pratat och haft en relation med en kille ca ett år: Han har just fyllt 19 och jag är 16 år. Vi pratar i telefon, snapar och har kontakt varje dag. Problemet är att jag har inte talat om detta för mina föräldrar då jag inte vet hur jag ska göra det, vi vill verkligen träffas och se hur det känns och om vi tycker om varandra lika mycket när vi träffas osv. Ska även tillägga att vi bor cirka 6,5 timmar ifrån varandra men det spelar egentligen inte så stor roll då han i princip skulle komma hit varenda helg, och även att jag kanske kan åka upp till honom i framtiden om mina föräldrar får lära känna honom. Vad jag behöver hjälp med är HUR ska jag berätta detta för mina föräldrar? Vad ska jag säga? Jag behöver verkligen hjälp jag har försökt så länge att hitta en situation där det passar men fegar alltid ur..

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 30 Markaryd Hjälte 2 007 inlägg
0

Svar till Hejhej20022002 [Gå till post]:
Det är ju inte värre än att du berättar för dem ? Jag menar, dem kan ju inte ha missat att du pratat med denna killen i 1 år ? Eller jag var den enda ungdomen vars föräldrar visste när deras barn pratade med folk på nätet ?

robin söker ny sexpartner.

NewOne
Visningsbild
Kändis 11 inlägg
0

Svar till Hejhej20022002 [Gå till post]:
Faktiskt varit i samma situation. En dag bara sa jag det. Något i stil med "jag har haft kontakt länge med en kille och nu vill vi ses". Visst blev de oroliga, men vi fick träffas om mina föräldrar fick vara med en stund och se vad det var för kille.

jessie-pessie
Visningsbild
F 27 Legend 4 inlägg
0
Förstår din oro, var i en väldigt liknande sits när jag var 14. Killen jag träffade då var dock bara ett år äldre. Vi bodde 7h ifrån varandra med tåg.
Mina föräldrar fick reda på att vi hade en relation när vi postade det på fb. Vi pratade mycket om det efter det kommit ut och började även då diskutera träff. Våra föräldrar pratade med varandra ett ex antal gånger innan vi kom fram till att han skulle komma hem till mig en vecka under jullovet.

Det bästa man kan göra är att bara säga det rakt ut. Att du och denna killen pratat i ca 1 år och tycker om varandra och att ni nu vill träffas för att se personkemin irl. Erbjud dem att träffa killen om dem är oroliga. Så dem också kan få en bild av vem det är du träffar!

I could agree with you but then we’d both be wrong.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Långdistansförhållande hjälp tack

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons