Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Min tjej blir retad och nedklankad pga utseende va

Skapad av Yvert, 2015-08-05 03:36 i Kärlek & Relationer

1 904
8 inlägg
4 poäng
Yvert
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej jag har hittat en tjej för någon månad sen vi föll pladask för varandra jag för hennes sätt att vara omtänksam, romantisk och väldigt avslappnad det funkar bra men till problemet

Hon är omkring 1,75 cm och har sitt hår spretigt så hon ser ut som en sjöstjärna i frisyren vidare så klär hon sig myspysbyxor snusar lössnus och låter en massa skräp hamna under naglarna fingrarna är sneda också tycker hon är tuff och har en tuff klädstil

Jag ser det ej som ett problem men andra klankar ner på henne så hon blir ledsen bland annat blir hon kallad äcklig, creep, satmara och allt möjligt vad ska jag göra för att få henne att må bra samt ett stopp på detta vi är båda i 20 årsåldern?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 27 Modereringsansvarig 3 909 inlägg
3

Svar till Yvert [Gå till post]:
Finns inte mycket mer du kan göra än att hålla om henne och få henne att känna sig älskad. Helt enkelt få henne att inse att oavsett vad de andra säger är hon fortfarande din lilla ängel.

Even boys have something to say if you listen long enough

TLTGja
Visningsbild
P 22 Legend 4 078 inlägg
1

Svar till Yvert [Gå till post]:
Ställ dem till svars. Vägrar dem lyssna så får du slå ner dem.

The leetest herperderper

Carl_Sebastian
Visningsbild
P 27 Legend 142 inlägg
0
Tycker denna extrema fixering kring utseende är mycket tråkigt, det viktiga är hur tjejen är som person tycker jag. Jag tar hellre en smart ful tjej än en snygg tjej med iq 70.

http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/mellan_himmel_och_jord/forumlekar/spel-ligan-ge-och-/sida_2.php

Jokk
Visningsbild
26 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till Yvert [Gå till post]:
Förklara att hon ska strunta i vad andra tycker och köra sitt eget race.
Få henne att förstå också att du tycker om henne som hon är.

flizan

Tuvza
Visningsbild
25 Hjälte 663 inlägg
0

Svar till Yvert [Gå till post]:
Det enda du kan göra är ju att visa att du tycker om henne som hon är. Sen vill ju alla känna sig snygga ibland och om hon har problem med att folk klankar ned på henne så skadar det ju inte att säga att du tycker hon är det ibland.

Livet är en ångestfest!

Darkdoniiie
Visningsbild
P 22 Västerhaninge Legend 524 inlägg
0
Som de flesta andra säger, visa att du som person tycker om henne för den hon är och skall strunta i vad andra säger och tycker om hennes utseende. Hon har rätt att se ut så som hon själv vill och ingen annan ska behöva lägga sig i hennes liv så länge de inte vill något positivt.

Jag hette tidigare Donatello, sen blev man ful

Hampys
Visningsbild
P 28 Helsingborg Hjälte 1 471 inlägg
0

Svar till Yvert [Gå till post]:
Det är 2015. Man får se ut som man vill och klä sig så man trivs. Har någon annan problem med det så låt det vara deras problem. Så ful de tycker din tjej är så fula är de själva på insidan. Det är deras åsikter och människosyn som är rubbad, det är inget ovanligt idag.
Stå på er, ta ingen skit och som de andra säger, visa din kärlek för henne, visa att du tycker hon är vacker för den hon är. Jag tycker du ska vara glad som har hittat någon som inte faller in i normen och anpassar sig efter vad alla andra tycker. Stå upp för varandra och kör ert eget race, livet är ingen tävling!

Mot oändligheten och vidare!


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Min tjej blir retad och nedklankad pga utseende va

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons