Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mina två vänners relation delar vår kompisgrupp

Skapad av Stephs, 2016-06-12 23:05 i Kärlek & Relationer

1 535
2 inlägg
0 poäng
Stephs
Visningsbild
23 Hjälte 8 inlägg
0
Hej!
Jag har ett problem angående mina två vänners relation.
Mitt squad består av 4 personer. Vi har alla hållt ihop ett bra tag och har otroligt roligt tillsammans, men sen ungefär ett år tillbaka har två av dessa personer utvecklat en intim relation med varandra vilket påverkar vår hållning i gruppen. Vi glider isär och gruppen som tidigare var en har delats och blivit till två.
Dessa personers relation har aldrig blivit något seriöst då ena personen inte kan ha en seriös relation för tillfället, men dom är fortfarande "så kära".
Jag har absolut inget emot att dessa personer fallit för varandra utan tycker det är jätte kul att dom funnit någon som dom verkligen gillar, MEN det blir ett problem då dom delar på vår grupp. Ständigt drar ifrån med varandra och ignorerar oss andra vilket jag tycker är otroligt tråkigt då vi hade en sådan bra hållning tidigare och hade så kul ihop.
Vad ska jag göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0
Om de drar ifrån er och ignorerar er, så är de inte den vänskap ni ska ha just nu kanske. Inkl kanske nya personer i gruppen. Vem vet, gruppen kanske blir större och knyts ihop mer med fler personligheter och intressen. :) Hoppas de löser sig.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Mina två vänners relation delar vår kompisgrupp

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons