Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Okej att korta äldre kvinnor tar mig på baken hur

Skapad av Pizzak, 2018-05-27 21:20 i Kärlek & Relationer

1 795
10 inlägg
4 poäng
Pizzak
Visningsbild
3 inlägg
0
Hej är en kille i 20 årsåldern lång och trevlig vilket gett mig kvinnliga kompisar på jobbet de är sådär i 45- 65 årsåldern två eller tre av dem är korta asiater som åtminstone en gång lagt ena handen på min bak och andra på ryggen förstår dem kanske lite då det är svårt att nå upp men ändå kan ju misstolkas är det ens okej?

Nästa fråga lyder om jag är med mamma och handlar på Ica maxi är det då okej om en rultig kvinna vid namn Sara (namn påhittat) några år äldre än min mamma på 51 kommer fram och kramar mig jag kramar tillbaka säger mitt namn roligt att ses jag och den Sara kommer så bra överens gillar jättemycket henne för sin personlighet och utseende så gott som lite kär henne

Kan ju misstolkas av mamma varför kommer en kärring i min ålder och krama min son

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
2
Svar till Pizzak [Gå till post]:
Well, även jag är lång och det har hänt mer än en gång att en äldre kvinna har lagt sin hand mellan benen på mig. Inte i ett nyktert tillstånd tack och lov, men det förekommer. Vart är min #metoo våg!?.

Att korta människor kan komma åt oss långa på rumpan är vanligt. Dom når helt enkelt inte upp och en vanlig vänskapskram kan lätt bli att handen istället för nedre delen av ryggen blir en hand på rumpan. Blir det kläm på rumpan kanske det var menat dock haha.

Det där med att en är lika gammal som din mamma kan jag inte tala för då jag saknar erfarenhet på det området. Men ja din mamma kanske tänkte något då. Lite som att du hade väl tänkt något om en 20åring gjorde likadant mot din mamma :)

Ingen status

TLTGja
Visningsbild
P 21 Legend 3 901 inlägg
1

Svar till Withz [Gå till post]:Svar till Pizzak [Gå till post]:


Hur långa är ni egentligen?
Jag antar att skulle hänt mig också om jag emellanåt var så trevlig att jag förtjänade kramar.

Men jag blev verkligen nyfiken.

The leetest herperderper

Pizzak
Visningsbild
3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Jag är ca 2 meter lång ca kvinnorna kanske 150-165 de når mig knappt till axeln det är det nya sättet att kramas ju aldrig haft kvinnliga kompisar som avstått en kram vid möte :) Sen ser jag kvinnan på ett visst sätt hon är rolig, trevlig och cool= vill oftast uppvakta med en chokladbit eller vad som.

TLTGja
Visningsbild
P 21 Legend 3 901 inlägg
-1

Svar till Pizzak [Gå till post]:
Jag kan vittna om att även jag som är ca 185 kan uppleva att kramarna kommer i olustig höjd, huvudet hamnar någonstans mellan skrev och axel.

Vill väll tillägga att det även finns nordiska kvinnor som stannade i växten runtomkring 155cm ;)

Men jag brukar inte reagera över det som ett problem då jag i regel böjer mina knän för att komma i någurlunda rätt höjd.
(mitt tips är alltså att gå ner i spagat)

Sen kan jag förstå att det inte är rimligt i alla situationer.
Men då får man väll ha en fast rumpa så att det är en upplevelse för de som kramar dig XD

The leetest herperderper

Pizzak
Visningsbild
3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Ja det är klart det finns nej det är absolut inte rimligt på en arbetsplats andra ser ju detta och kan snacka om det varför tog hon honom på rumpan m,m.

Även om jag personligen mer blir ett frågetecken än att ta illa upp är ingen känslig individ alls.

Hm kanske jag har även om jag inte tränar då de kanske siktar in sig eller att de ser mig som nån fin och nära killkompis i alla väder.

BraSma
Visningsbild
P 26 Hjälte 3 475 inlägg
2

Svar till Pizzak [Gå till post]:
Haha asså om det är okej eller inte är ju upp till dig. Det är ditt personliga utrymme och du bestämmer vad som är okej eller inte. Och det är ju, som du påpekar, värt att ta i hänsyn att det kanske inte är avsiktligt.

I ditt andra utlägg vet jag inte riktigt vad du frågar efter. Är det okej om hon kramar dig? Ja du verkar ju förtjust i henne så då är det väl okej. Vad din morsa beträffar så är hon säkert bara glad att sin son är en charmerande person. Vad du tycker är viktigare.

Det är omöjligt för oss att avgöra hur det ligger till. Lita på din magkänsla. Den är konstruerad att utläsa kroppsspråk och sociala mönster.

Ingen status

Langochrustlig
Visningsbild
1 inlägg
0

Svar till Pizzak [Gå till post]:
Tja pizzak!! angående asiaterna, jo det förekommer en hel del att dom rör en på olustiga områden. PÅ MITT KONTOR HÄNDER DET HELA TIDEN, men visst jo jo ibland är det lite små mysigt och sexigt.


[/svar]
fever
Visningsbild
F 20 2 inlägg
0
Asså, klart det inte är ok? Det är väl lika lite ok att en kvinna taffsar på en man som en man på en kvinna, om man personligen inte tycker det känns bra.
Chubaka
Visningsbild
P Kändis 615 inlägg
0

Svar till Pizzak [Gå till post]:
Säg ifrån. Annars anmäl om du känner dig obekväm. Skulle tolka det som ett sexuellt ofredande, då tafsa aldrig är okej att göra utan någons "samtycke".

Ang den andra kvinnan, inte märkligare än att en annan vännina kramar dig. Du är ändå 20 så, och vuxna kramas ibland, oavsett åldrar.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Okej att korta äldre kvinnor tar mig på baken hur 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons