Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Singel

Skapad av Pijjo, 2014-07-18 10:13 i Kärlek & Relationer

2 134
8 inlägg
0 poäng
Pijjo
Visningsbild
F 35 Kändis 2 inlägg
0
1.Tycker du är bra att vara singel och bestämma själv?
2.Saknar du nån att ha och ni två kan göra roliga saker tillsamas?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

soewp
Visningsbild
F 28 Kändis 1 inlägg
0

Svar till Pijjo [Gå till post]:
Jag tycker varken det är bra eller dåligt. Jag trivs och när rätt person kommer in i mitt liv så anser jag att jag inte ska vara singel mer ;)
Nä, jag saknar inte någon, man hitta på roliga saker att göra med sin bästa kompis också. När kärleken kommer så kommer den! :)

Smileorgtfo
Visningsbild
F 29 Trollhättan Hjälte 79 inlägg
0
Svar till Pijjo [Gå till post]:
1. Jag kom precis ut ur ett hyfsat långt förhållande så för mig är det bara positivt att vara singel. Just att jag slipper tänka på någon annan än mig själv.
2. Ett bra förhållande är både vänskap och romantik. Nej, jag saknar inte någon på det sättet. Känner jag mig ensam så umgås jag med vänner eller familj. Får ungefär samma sak tillbaka som vad jag hade fått med någon jag är tillsammans med minus det intima.

Pug life.

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Pijjo [Gå till post]:
1) Det är bra att kunna vara självständig, vare sig man är i ett förhållande eller ej. Vissa totalt fjantar till det när de blir tillsammans med någon, klarar inte av att ta egna beslut och gör precis allt tillsammans.

2) Man behöver inte ha en "partner" för att göra roliga saker med folk, vänner fungerar också. Med det sagt, ja, jag saknar en partner och ja, jag skulle vela ha ett förhållande. Jag har varit singel sedan i vintras och börjar bli sugen på att åter igen hitta en tjej att dela minnen och tokiga upplevelser med. Förhållanden fungerar dock bäst om man inte "letar" efter dem, man skall helst låta dem ske naturligt och inte tvinga fram något. Hellre går jag singel i några månader till än tvingar fram någonting enbart för att jag känner mig ensam, något som man tyvärr ser många göra.


Even boys have something to say if you listen long enough

Pijjo
Visningsbild
F 35 Kändis 2 inlägg
Trådskapare
0
När man blir ihop med nån och ofta sluta han eller hon ha kontat med sina vänner man har.
Bara bryr sig om sin flickvän eller pojkvän som man har och hårda mot varandra.
Har jag fel och bara myt om detta.
godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Pijjo [Gå till post]:
Udda formulerad fråga, men..

Det händer, men det behöver inte göra det. Personligen brukar jag försöka se till att lära känna tjejens vänner, samt att låta henne lära känna mina vänner. Jag tycker det är rakt av idiotiskt med folk som totalt släpper sina vänner bara för att de hittat en pojkvän/flickvän. Förhållanden håller sällan för evigt och det är dumt att släppa sina vänner för ett förhållande, speciellt när man utan problem kan båda samtidigt.

Even boys have something to say if you listen long enough

ErikAnkan
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 368 inlägg
0

Svar till Pijjo [Gå till post]:
1.Tycker du är bra att vara singel och bestämma själv?

Ja fy fan vad skönt det är att vara själv. 3 av 3 förhållanden har jag bara känt mig fängslad och fått ångest och mått skit. Jag upplever att när man är i ett förhållande så får man bara problem och när det tar slut så känner jag mer en lättnad än en sorg.

2.Saknar du nån att ha och ni två kan göra roliga saker tillsammas

Det har jag kompisar till. Sen om jag är kåt så har jag ju alltid fröken högerhand.

Fuck yolo! Hakuna matata is the words, bitches┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

PsykelTjuv
Visningsbild
P 32 Hjälte 3 487 inlägg
0
Jag trivs bra som singel. Tjejsällskap brukar jag ha i alla fall så det är inte ofta jag känner mig direkt ensam. Har inget problem med att vara ensam heller.

Är dock en obotlig romantiker, men paradoxalt nog också en evig "free bird". En kombination som inte alltid ger lyckade resultat. Men jag håller mig helst singel tills tiden är inne om man säger så. :)

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Singel

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons