Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tjej problem

Skapad av Lappland00, 2019-02-12 19:24 i Kärlek & Relationer

2 061
5 inlägg
1 poäng
Lappland00
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej jag är ny här, men jag hade bara tänkt att skriva av mig lite. Jag är 19 årig kille som är oskuld och som aldrig någonsin har haft ett förhållande, men i november så bytte jag skola. Och då blev jag snabbt kär i en tjej i min klass, för att inte bli alldeles för långrandig, så addade jag henne på Snapchat och började skriva lite, och vi har sätts två gånger privat nu, den första var en fika, och vi satt och snackade i 2 timmar om allt möjligt, sedan så träffades för några dagar sedan och så åkte vi skidor, sedan så drog vi på stan och käkade och allt kändes helt underbart. Men mitt problem med henne är att jag inte riktigt vart jag har henne om hon ser mig som en kompis eller som något mer. Så jag frågade henne idag ifall hon vill hitta på ngt på allahjärtansdag, men då sa hon att hon var upptagen.

Så min fråga till er är hur tror ni hon ser på mig, jag har fått höra att gon skriver med andra, och hon pratar väldigt mycket om vad hon tycker om.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

The_Joker
Visningsbild
P 25 Hasslarp Legend 55 inlägg
1
Jag är ingen expert på sånt här, men vad jag har lärt mig är att vänta och se, umgås med henne tills du vet var du har henne. Ju mer ni umgås desto mer lär du veta vad hon känner och samt att känslor kan förändras. Så försök ta det lugnt och leta efter hints med tiden som kommer. :)

Finns folk som umgås flera månader till ett par år innan dom vet exakt om det kommer fungera/att veta om känslorna kommer stanna.

Poor choice of words!!

Jeppz
Visningsbild
P 26 Hjälte 169 inlägg
0

Svar till Lappland00 [Gå till post]:
Tjejproblem* setts* alla hjärtans dag*

Life's a bitch and then you die

sandra111
Visningsbild
F 26 Hjälte 3 435 inlägg
0

Svar till Lappland00 [Gå till post]:
Ni verkar knappt känna varandra?! Lär känna henne först och se sen vart det leder.

20071220 <3

fjarilslover
Visningsbild
1 inlägg
0

Svar till Lappland00 [Gå till post]:
tja lappland jag tror du är lite för på för henne och att 2 'dejter' inte betyder skärilst mycket. va inte för på för då kommer hon väll backa jag skulle iaf soringa tilbaka till amen låt säga lappland men det är bara jag. men köp henne en larv typ


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Tjej problem 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons