Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tjejens föräldrar tycker ner mig

Skapad av vadgorjag, 2015-11-02 23:22 i Kärlek & Relationer

2 268
12 inlägg
0 poäng
vadgorjag
Visningsbild
P Kändis 4 inlägg
-1
Hej vad gör jag?
har vart tillsammans med min tjej i snart 1.5år och hennes mamma klagar och säger spydiga saker till mig så fort jag är i närheten.. har sagt det till henne att jag tycker att hon har gått för långt men hon säger bara åt mig att jag ska bete mig vuxet.. vilken är det som ska bete sig vuxet i denna sits.. vart kan man vända sig? min tjej vågar inte ta saken i sina händer då hon är rädd att hon inte får träffa mig längre :( Ingen av oss mår bra just nu, då hennes mamma bara kommer på mer regler för att jag inte ska vara med i bilden.. vad ska jag göra?! // En pojkvän som vill göra allt för att vi ska må bra igen.. :(

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jokk
Visningsbild
30 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till vadgorjag [Gå till post]:
Hur gammal är du?

flizan

vadgorjag
Visningsbild
P Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Jokk [Gå till post]:
Låt oss bara säga att 18år har jag passerat.. men vet fortfarande inte hur jag ska gå till väga med saken :( då både jag och tjejen mår riktigt dåligt just nu..

Amanda0043
Visningsbild
F 22 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
-2
Tycker ni ska sätta er ner alla tre och prata på riktigt. Mamman får berätta varför hon beter sig som hon gör osv. Ni får säga att ni faktiskt mår dåligt av hennes beteende.
Är du över 18 så är de där reglerna hon sätter bara jäkligt fjantiga.

Det är inte lätt när det är svårt

vadgorjag
Visningsbild
P Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Amanda0043 [Gå till post]:
Vi har suttit ner och pratat om saken och det slutade bara med att hon tyckte att vi skulle söka psykolog hjälp (jag och flickvännen) jag vill bara kunna bli accepterad :( då reglerna bara blir fler för min tjej.. hon är rädd för att bryta dom, för då sätter dom in besöksförbjud för mig. Jag har vart med om en hel del under mitt liv men det här skrämmer mig för att jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att lösa den här situationen. Jag vågar inte ens komma hem till min tjej längre, så hon får jämnt komma till mig och det får vi också skit för.. vart kan vi vända oss för att få hjälp? Den här människan (tjejens mamma) behöver få hjälp med att inse att det är en till i familjen/bilden. HJÄLP :(

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 977 inlägg Online
2
Men hon kanske helt ärligt tycker att du ska bete dig mer vuxet?
Ja, det kanske inte riktigt är hennes sak att lägga sig i, men hon vill förmodligen sin dotters bästa. Hon kanske helt enkelt inte tycker du verkar seriös nog för sin dotter.

Nu vet jag inte hur läget faktiskt är, men skulle det kunna vara så att du faktiskt inte beter dig så ansvarsfullt alla gånger, att hon faktiskt kan ha en anledning att vara orolig?

Even boys have something to say if you listen long enough

vadgorjag
Visningsbild
P Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0
Svar till godis-apa [Gå till post]:
Jag blev bemöten med de här redan från start.. och de hon säger med att jag måste växa upp är för att jag säger emot när jag tycker hon går för långt.. som t.ex som första bil kan inte alla ungdomar äga en ferrari eller liknande, men nöjd som jag var åkte jag och köpte mig en bmw i en rätt så fin prisklass.. svaret man fick när man skulle lämna av tjejen fick mig att må riktigt illa.. "hur fan kan du lägga ut pengarna på nått dylikt! Vafan tänker du med?!" Som svar fick hon då: De här har vart min dröm bil i många år och nu hade jag råd och då hela jag köpa den.. satte mig i bilen och åkte där ifrån och sen nästa gång fick man tugga skit igen.. hur slut i skallen jag är enligt hon.. :(

24mx
Visningsbild
P 28 Kändis 25 inlägg
0

Svar till vadgorjag [Gå till post]:
hur stor ålders skillnad är det mellan dig och tjejen?

nap all day sleep all night party never

connyben
Visningsbild
P 45 Hjälte 24 inlägg
1
Försök att fråga mamman, lugnt och sansat, vad du kan göra för att hon ska tycka bättre om dig, vad du gör för fel. Förklara för henne att du tycker om hennes dotter, men att det är jobbigt att känna sig nedtryckt av henne.
Måste ni alltid ses hemma hos din flickvän? Det kanske är bättre att ses någon annanstans?

Ingen statushttp://www.hamsterpaj.net/logga_ut/~traffa~my_visitors~~~~php~~user_id~~~1026003

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 977 inlägg Online
0
Ett alternativ skulle vara att gå genom flickvännen. Det kanske inte låter som det mest vuxna och mogna beslutet, men skulle jag träffa en tjej som min mamma inte tyckte om skulle mamma helt enkelt inte behöva träffa henne.

Det handlar inte om att helt utesluta mamma, utan att helt enkelt låta henne veta att det är dotterns beslut vem hon träffar. Om inte mamma gillar hennes val av kille behöver mamma heller inte träffa denne kille, men hon kan heller inte förvänta sig att komma i första hand när det faktiskt är som inte kan bete sig som folk.

Dock måste jag hålla med henne, det är inte särskilt ansvarsfullt att lägga alla pengar på en ny fin bil. Det kan vara så simpelt att hon är rädd att du inte är vuxen nog att hålla koll på ekonomin.

Tillägg av godis-apa 2015-11-03 17:09

Dessutom ligger det mesta i hur man faktiskt säger saker, det är ofta viktigare än vad det faktiskt är man säger.

Even boys have something to say if you listen long enough

PILLESNOPP
Visningsbild
Kändis 41 inlägg
0

Svar till vadgorjag [Gå till post]:
"Hej vad gör jag?
har vart tillsammans med min tjej i snart 1.5år och hennes mamma klagar och säger spydiga saker till mig så fort jag är i närheten.. har sagt det till henne att jag tycker att hon har gått för långt men hon säger bara åt mig att jag ska bete mig vuxet.. vilken är det som ska bete sig vuxet i denna sits.. vart kan man vända sig? min tjej vågar inte ta saken i sina händer då hon är rädd att hon inte får träffa mig längre sad Ingen av oss mår bra just nu, då hennes mamma bara kommer på mer regler för att jag inte ska vara med i bilden.. vad ska jag göra?! // En pojkvän som vill göra allt för att vi ska må bra igen.. sad"

Om hon ber dig att bete dig lite vuxet, så gör det. Jag antar att detta sker hemma hos tjejens föräldrarbostad? Och då är det DU ska ska bete dig för du är gäst.
Det är väl bara att göra som mamman säger så är problemet löst. Eller tycker du att du inte bör bete dig när du är hemma hos andra?
Eduj
Visningsbild
P 24 Kändis 14 inlägg
0
Undvik hennes föräldrar, sluta komma hem till henne, bjud hem henne till dig istället

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Tjejens föräldrar tycker ner mig

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons