Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad har hänt?

Skapad av joe68, 2018-12-23 17:00 i Kärlek & Relationer

3 006
3 inlägg
1 poäng
joe68
Visningsbild
P 23 Legend 16 inlägg
0
Har skrivit med denna tjej i ungefär en månad och igår träffades vi för första gången på en biodejt vilket jag tycker var skitbra ist för nån dejt på restaurang. Vi har messar ganska mkt och jag har märkt av att hon är intresserad. Anledningen till att en biodejt gick bättre i detta fall var att tjejen var ganska blyg av sig så jag förstod att jag skulle behöva leda samtalen istället för att bara sitta o käka utan nåt som distraherar oss. Vi kom till bion 40 min innan filmen skulle börja så vi satt och snacka under hela den tiden. Halvvägs in i filmen snuddade våra händer så jag tog den och höll om den vilket hon inte hade nåt problem med det. När Vi kollade klart filmen så frågade jag om det skulle vara okej för henne att jag följde med till hennes busshållplats(ville inte lämna henne ensam ute i mörkret) frågade om det var okej och så sa hon att det gick bra! Bussen skulle ta en stund att komma så vi satt och snackade när det hände. Våra blickar liksom möttes fattar inte hur hela grejen gick till men plötslig satt vi och kysstes vi hållplatsen. Märkte att hon "gillade" det eftersom hon verkligen tryckte sig mot mig och tog initiativ. Bussen kom jag kysste henne godnatt på kinden krama henne och så gick jag iväg...

Grejen är ju denna at att det har gått ca 9h sedan hon skickade sitt senaste sms. Har typ analyserat kvällen och kommit fram till detta. Hon verkade blyg och lät mig alltid prata. Men samtidigt sa hin även att hon alltid är blyg först och att det var skönt att bara lyssna. Har för mig att hon var blyg men väntade på mig för att ta "första steget". Innan vi skildes åt sa hon även att hon skulle vilja ses igen så jag vet inte hur jag ska tolka det hela. Har hon tröttnat? Kan inte sluta tänka på henne hon verkade helt underbar. Vet inte ens vad jag förväntar mig att folk skriver här,ni kan bara lägga till olika teorier eller saker ni vill tillägga...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Toddy
Visningsbild
P Hjälte 1 767 inlägg
1

Svar till joe68 [Gå till post]:
Vänta och se bara, svarar hon så svarar hon. 9 timmar dagen innan julafton är inget märkligt. Överanalysera inte, det hjälper föga.

Stenboi
Visningsbild
Legend 4 inlägg
0

Svar till joe68 [Gå till post]:
På jul afton är alla upptagna. och ta det lite lugnt det ordnar sig :)

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Vad har hänt?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons