Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Varför göra han så?

Skapad av Isadooria, 2013-07-15 23:09 i Kärlek & Relationer

1 595
7 inlägg
5 poäng
Isadooria
Visningsbild
F 30 Hjälte 8 inlägg
0
Träffade en kille några gånger och vi prata lite kort och hade trevligt. Sen va vi på samma fest och han på riktigt flörtade hejdlöst med mig hela kvällen. ALLA märkte det tydligt! Vi pratade hela natten om allt och hade så trevligt. Kom super bra överens då vi va ganska lika osv. Han sa att han gillade att prata med mig och självmant gav sitt nummer. Under kvällen blev han full men slutade inte med flörtandet. När kvällen va slut fortsatte vi prata på fb tills han plötsligt slutade. Senare fick jag reda på att hans flickvän kommit. Då hade jag frågat vad han skulle göra dagarna efter och han hade sagt något helt annat än att vara med sin flickvän. Nämnde inte henne under hela kvällen även fast vi pratade kärlek osv. Vad vill han??

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Echorren
Visningsbild
P 34 Tyresö Hjälte 518 inlägg
1

Svar till Isadooria [Gå till post]:
Det är väl svårt för oss att veta vad han vill, är det inte bättre att fråga honom rakt ut med lite grövre språk? "vill du strula å knulla mig eller?"

..finns individer som flörtar omedvetet och vet inte hur den andre ska ta det och samtidigt inte tänker på sin egna närmaste krets omkring sig i olika situationer, vill du ha honom så vänta ut honom.. för antar att det kommer ske en något destruktivt i deras förhållande när han han inte ser vad han redan har.människor - ett allas krig mot alla

GrandLolipop
Visningsbild
P 31 Hjälte 617 inlägg
0
inte en chans att han lägger upp en backup-plan?

Qui non vult fieri desidiosus, amet

Snopp
Visningsbild
P -990 Bergkvara Hjälte 5 452 inlägg
0

Svar till Isadooria [Gå till post]:
Han kanske inte vill ligga med dig?

AdamNextDoor
Visningsbild
P 34 Hjälte 20 inlägg
2
Älskar hur titeln/frågan är formulerad! XD

F.ö. så tror jag han är allmänt flörtig av natur. Det finns väl såna med bland killar. Hemlig agenda eller inte... We'll never know! :O
sommarloljk
Visningsbild
Hjälte 530 inlägg
0

Svar till Isadooria [Gå till post]:
Han var full och kåt och ville ha ett engångsligg, inte så svårt att lista ut.

det där var ett jävla ställe att ställa ett ställe på. ställ det där stället på nåt annat jävla ställe, istället

Javve
Visningsbild
34 Hjälte 96 inlägg
2

Svar till Isadooria [Gå till post]:
Min teori är att han försöker hålla dig utanför han och hans flickväns förhållande, samtidigt som han, inte helt otroligt, kommer att försöka något med dig. Många vill både äta kakan och ha den kvar.

It's complicated.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Varför göra han så? 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons